Kutikū parašė:
Aš neskubu su judesių laukimu. Kažkaip dar labai ryškiai prisimenu ir tuos skausmingus judesius/įsirėmimus didesniame nėštumeLai neskuba
![]()
Cia pirmakartes gal labiau nekantrauja
paskui ir mes gal nuomone pakeisim
Kutikū parašė:
Aš neskubu su judesių laukimu. Kažkaip dar labai ryškiai prisimenu ir tuos skausmingus judesius/įsirėmimus didesniame nėštumeLai neskuba
![]()
Cia pirmakartes gal labiau nekantrauja
paskui ir mes gal nuomone pakeisim
Sniegena_ parašė:
Cia pirmakartes gal labiau nekantraujapaskui ir mes gal nuomone pakeisim
![]()
Kaip matau nevisai, ir turinčios po kelis vaikučius nekantrauja
man realiai dzin tie judesiai, kažkas banguoja, sutrūkčioja, kada bus tada, juk didelis noras pajusti juos neprivers vaikelio spardytis lyg išprotėjusiam
viskam savas laikas🤘
Sveikutes o as laukiu judesiu nors ir 3 nestumas aisku zn kokie jie skaudus į gala nestumo daresi bet man ramiau butu ir zinociau kad vaikiukui ten viskas gerai ;) su dviem placenta buvo nugaroje tai anksti 16 sav jauciau o db priekį ir dar nk panasaus nejauciu kaip su dukrom
tinaaa1998 parašė:
Kaip matau nevisai, ir turinčios po kelis vaikučius nekantraujaman realiai dzin tie judesiai, kažkas banguoja, sutrūkčioja, kada bus tada, juk didelis noras paj…
Man 4 nėštumas, bet prieš tai 3 neštumas buvo nesekmingas, nejaučiau judesių, o antro echoskopo metu suzinojau, kad širdutė sustojus, tai ši kartą tokia baimė buvo, kol nejauciau judesiu, o kai pajutau, tai iš karto ramiau paliko. Tiesiog kai nėštumas yra nebe pirmas ir ilgai nejaučiama judesių ir kila klausimu gal kas negerai.
Ramshe parašė:
Visa diena šiandien pilvas kietas toks, nepasakyčiau, kad skauda ar spazmuoja, bet jaučiu, kad kažkoks kitoks nei paprastai... Gal nėra labai blogai čia ? Ar kažką …
Gal kazka valgete, kas labai pilva pucia?
Panama parašė:
Gal kazka valgete, kas labai pilva pucia?
Atrodo nieko neįprasto. Nu ir tokio kaip pūtimo nejaučiu. Tiesiog toks kaip po sporto lyg presą būčiau dariusi. 😬
Ramshe parašė:
Atrodo nieko neįprasto. Nu ir tokio kaip pūtimo nejaučiu. Tiesiog toks kaip po sporto lyg presą būčiau dariusi. 😬
Jei spazmuoja ar kietėja pilvas, man patarė neliesti jo rankomis, nes tada dar labiau dirginamas, ir ilsėtis
Astra parašė:
Jei spazmuoja ar kietėja pilvas, man patarė neliesti jo rankomis, nes tada dar labiau dirginamas, ir ilsėtis
Visada vaistas žodžiu vienas - ilsėtis. 😀 O, kad liesti negalima nežinojau. Ačiū. 🙂
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai