Slapukė95 parašė:
Ar buna vidinis drebulys?🤔
Drebulio ne, bet tiesiog šalta, su vilnonem kojinem būnu ir apsirengus kaip žiemą 🤦🏻♀️
Slapukė95 parašė:
Ar buna vidinis drebulys?🤔
Drebulio ne, bet tiesiog šalta, su vilnonem kojinem būnu ir apsirengus kaip žiemą 🤦🏻♀️
Cacharel parašė:
O aš čia dabar galvoju. 11-13 savaičių echo praeitas, tai dabar pagal programą priklausytu 18-20 sekantis. Bet kažkaip ar ne per ilgai laukt? Jau nerimstu :hmmm:…
Tai ir priklauso 12, 18 ir berods 30savaitę. Teks palaukt, ne tiek ir daug, 5 savaičių tarpas gaunas 😉
Obuolyne parašė:
Tai ir priklauso 12, 18 ir berods 30savaitę. Teks palaukt, ne tiek ir daug, 5 savaičių tarpas gaunas 😉
Nežinau, jau spirgu į tarpą kur nors nulekt.
Cacharel parašė:
O aš čia dabar galvoju. 11-13 savaičių echo praeitas, tai dabar pagal programą priklausytu 18-20 sekantis. Bet kažkaip ar ne per ilgai laukt? Jau nerimstu :hmmm:…
Viskas ok, buvau 12, sekantis kartas numatytas 19
Labas rytas, vos spėju skaityti
mačiau apie pagalves kalbėjot, labai patogus reikalas, jau užsiprašiau gimtadieniui dovanų, turėjau iš Urmo bazių pirkusi, užpildas buvo smulkios granulytės, miegodavau tik su ja ir paskui maitinant patogu ir kūdikį ant lovos palikti iki kol išmoksta vartytis, vienas geresnių išradimų nėštukėms. Laukiu nesulaukiu normalaus vizito pas ginekologę, suėjo 13 savaičių pilnų, bet laukiu 20 dieną bus genetikų atsakymai, 21 d.pas ginekologę. Vis dar užeina vakariniai šleikštuliai, ištriko visas mano pusantrų metų tvarkingos mitybos režimas, bet turiu pasidžiaugti, kad priaugau tik 2 kg, o pilvukas išdavikas darosi, visgi vaikas ne pirmas... Didysis stresas praėjo, dabar tik dar susikaupti, atidirbti iki liepos pabaigos kaip nors ir keliauti ilgų atostogų.
Labas rytas !
Kalbant apie pagalves jau ir aš arba vyru pasinaudoju arba prabundu ant pilvuko . Eisiu pažiūrėt ką LIDL siūlo o šiaip šitą pamačiau iš amazon ir įsimylėjau
Labai keista net baisu gal kartais jog manęs jau lyg ir nekankina silpnumas ar pykinimas, tik nėštukės sloga bei kartais koks skausmukas nugaroje ar pilvo apačioje.
Bet jau hormonai kokie
Vakar apsiverkiau lovoje nes nenorėjau keltis. (dirbu prie kompiuterio iš namų kasdien).
Kaip jūs mamytės?
Medeinaa parašė:
Labas rytas !
Labuku, oi gerulė pagalvė
Aš ir dirbu iš namų nuo pat karantino pradžios, tai šiandien irgi taaaaip nenoriu "eit" į darbą..bet pagalvoji, kad kokie 4 mėn ar kiek čia liko padirbėt, tai lengviau pasidaro :))
Beje, man sloga aprimo jau, anksčiau naktim prabusdavau, tai kol neįsipurškiu jūros druskos vandens ir neatsikemša nosis, tai negalėdavau miegot. Dabar kažkaip jau visai gerai, valioo. O papykint, tai dar vis papykina. Ir su maistu keistai, prieš lyg nenoriu ką pasigaminu, tada suvalgau visai skaniai, o paskui lyg vėl negera. Tai jau pasiilgau gero apetito ir kad pavalgius bloga nebūtų Bet šiaip tai nėra kuom skųstis, yra kam visai prastai su maistu. Greičiau jau pagerėtų visoms! ☘️
Labas rytas Prieš keturias dienas du kartus dilgtelėjo ties pilvo bamba dešinėje pilvo pusėje. Bet net nesuskaudo.. Toks jausmas keistas lyg iš vidaus elektra būtų pakračius 😂 Bet grynai pilvo dešinėje sulyg bamba, galėjau net pirštu įbest tikslią vietą 😂 Tą kart abu kartus sėdėjau tai net pašokau iš kėdės ir surikau kaip išgąsdino 😂 Šiandien ryte atsikėlus vėl tas pats buvo 😂 Bandžiau ieškotis internete kas čia galėtų būti, bet nieko nerandu.. Gal kuri esate susidūrusi? Kažkaip kartu ir juokinga kartu ir neramu 🤔
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2020-m-lapkricio-menesio-mazyliai-1