[email protected] parašė:
Kitos taip pat laukiat 12 sav? As svarstau gal pasisakyti jau teveliams
Mes pasisakysim po 12 sav. Apžiūros, tai laukiam dabar antradienio ir galėsim visam pasauliui garsiai girtis! 😁😁
Kitos taip pat laukiat 12 sav? As svarstau gal pasisakyti jau teveliams
Mes pasisakysim po 12 sav. Apžiūros, tai laukiam dabar antradienio ir galėsim visam pasauliui garsiai girtis! 😁😁
Daiva.. parašė:
Jai labai bloga savijauta neina nuslepti ir jai jau biliotenija nuo pirmu dienu,tai as pagalvojau,kam meluoti tai teveliai ir uosvei suzinojo,nes mano uosvei nuosta…
Kaip fainai. Koks stiprus rysys su anyta mano ne toks stiprus
raggazina parašė:
Ot kantrybe o kodel nenorejot anksciau pasisakyti? Del jei kas nutiktu?
raggazina parašė:
Nano zino ir tevai ir uosviai ir draugu zkurie zino yra, net nereikejo sakyt, pamate, kad negeriu sampanelio ir suorato,nes ar taip ar taip jei ir kas blogai butu as vistiek pasakuyciau buvo taip ir atsitiko blogai. Tai neturiu reikalo slept. Ar gerai ar blogai visitiek pasakyciau.
Gintara parašė:
Sveikos merginos. Sakykit, yra čia besilaukiančiu po IVF?
Taip. Aš po ivf ir man tiksliau mums 9 savaitė.
strikalius parašė:
Taip. Aš po ivf ir man tiksliau mums 9 savaitė.
Musu cia daug po ivf mum ir 9 sav🙂 ryt desimta pradesim🙂
raggazina parašė:
Mes irgi! 😀 Laukiam treciadienio, o tada jau bus galima pradet sakyt, nes jau ir norisi pasisakyt 😏👍
Mane tikriausiai jau depresinė nuotaika puola.. nenoriu ruoštis Velykoms, nenoriu jokių čia iš vis švenčių. Tik guliu ir guliu, nieko nenoriu. Kažkada pats ruošimosi įkarštis buvo , o db... mažai trūksta, tuoj verksiu.. Vyro šalia nėra ir neiašku kada pamatysiu, nes grįžti į Lietuvą negalima. Taip ir guliu su vaiku visą dieną lovoj.
Kaip fainai. Koks stiprus rysys su anytamano ne toks stiprus
Labai stiprus,dekojiu dievui uz tokia uosvene as ja mamyte vadinu,net visi draugai ir aplinkiniai stebisi,kad taip gali buti o nepazystami sako cia jusu dukra Tad jie mane visda palaikydavo,kaip ir teveliai tai norejosi kad zinotu,seima svarbiausias man dalykas
kai sirdute pamaciau ir isgirdau plakancia apsiverkiau,atsimenu kaip sesute padave servetele,tai mamos labai laimingos,nors visad joms primenu dar reikia palukti 12savaiciu ir tada bus ramiau,o jos visda mane palaiko.
MANTĖ Aš parašė:
Nano zino ir tevai ir uosviai ir draugu zkurie zino yra, net nereikejo sakyt, pamate, kad negeriu sampanelio ir suorato,nes ar taip ar taip jei ir kas blogai butu …
As ir taip pat galvojiu