2026.01.25 11:02 (prieš 3 mėn.)
Sandraaa parašė:
Va va, nebeaisku ar cia nesibaigs ir pas mane 3 is eiles biocheminiu 🥺 nes tikrai kazkas matosi, nezinau ar foto atsiskleidzia, bet gyvai ir pavartau as juos, nu ir…
Na čia jau nežinosi, 4 mėnesius vartojau duphastoną, o pasirodo bevertis😄
Aš jau pradedu ov gaudymą, 8CD, vakar atsirado gausiai KB, nors tik vakar pirma diena nekraujuojant, greit organizmas sukasi.
Eisiu ryt pas ginekologę, labai daug info sukasi kaip čia viską supasakot ir nepasirodyt išprotėjusia😀 tikrai esu įsitikinusi, jog man tas cezario pjūvio rando defektas kuriame kaupiasi nėštumui toksiški skysčiai ar prie kurio tiesiog negali implantuotis nėštumas, ta kišenėlė galėjo įtakoti ir ektopinį, nes tie skysčiai pakeičia gimdos PH, sukelia uždegimą ir gali paveikti kiaušintakių darbą, tai žiauriai daug žiūrėjau video iš užsienio moterų, tiek internete naršiau, tai realiai po pirmo cezario jį turi 25-50% moterų, tiesiog dažnu atvėju su juo nieko nereikia daryti, nes jis nesukelia problemų, o jei sukelia tai: tepliojimas, uždegimas ir antrinis nevaisingumas, tuo atvėju reikia jį tvarkyti. Dauguma turbūt net nesusimąstytų net ir turint tepliojimą, jog čia problema.