Gretute12 parašė:
Aš ir anksčiau vakarus senamiestį kavinėse leisdavau😜 šią vasarą kažkaip nuojauta kužda, kad nepavyks
Reikia nusiteikti, kad pavyks! 😀
Gretute12 parašė:
Aš ir anksčiau vakarus senamiestį kavinėse leisdavau😜 šią vasarą kažkaip nuojauta kužda, kad nepavyks
Preggy parašė:
Man draugė pripasakojus ka reikės susipirkti, tai vienas iš tu dalyku yra MULTI-MUM tepalas (speneliu tepalas žindančioms mamoms)
Labai geras sis,kompresiukai dar yra
Visko gali būti, nenusiteikit pesimistiškai. Man irgi nepatinka kai spenelius liečia, net vyras, bet su žindymu nebuvo jokių problemų. Girdėjau kitos net sukandusios kandis iš skausmo kenčia pirmus maitinimus, o aš nuo pat pirmojo vaikučio gurkšnio absoliučiai nieko nejaučiau ir pramaitinau virš metų
Preggy parašė:
Nu bent porą kartų gal 😄 nes kažkaip jau sako iki liepos bus karantinas 😄😄 tai ką žinau
Gretute12 parašė:
Nu bent porą kartų gal 😄 nes kažkaip jau sako iki liepos bus karantinas 😄😄 tai ką žinau
Blemba blemba, aš dar tikrai nuoširdžiai tikiuos, kad jis baigsis gegužės pirmom dienom 😀 Nors pakolkas tik daugėja visi tie užsikrėtimai 😱
Aš ir kremų ir kompresų jau užsisakiau, kad nereiktų sukti galvos, nes jų tikrai reikės. Kadangi jau žinau savo krūtinę, į ligoninę taip pat keliaus ir antspeniai. Paskui jau jų nebereikia ir viskas gerai, bet va pirmos dienos man svarbiausios. Aš jau susiziurejau ko reikes man po gimdymo, kelnaitės, įklotai ir t.t. Kad kai baigsis karantinas (tikiuosi kažkada baigsis), liktų tik vaiko didieji pirkimai.
Preggy parašė:
Blemba blemba, aš dar tikrai nuoširdžiai tikiuos, kad jis baigsis gegužės pirmom dienom 😀 Nors pakolkas tik daugėja visi tie užsikrėtimai 😱
Aš kažko tikėjau kad viskas iki balandžio 1 bus, o čia tik pradėjo isivažiuoti plitimas, kol nesustabdys, tol tęs, Kinija per 2 mėn sustabdė, bet nereik pamiršt, kad ten komunizmas, todėl ir sustabdė, o pas mus nepavyks taip ☹️
Gretute12 parašė:
Aš kažko tikėjau kad viskas iki balandžio 1 bus, o čia tik pradėjo isivažiuoti plitimas, kol nesustabdys, tol tęs, Kinija per 2 mėn sustabdė, bet nereik pamiršt, ka…
Tikrai taip, ten kai kalinius įkalino, pas mus pasižiūrėjus aplamai visi per laisvai elgiasi. Geras oras, tai atrodo, kad atostogos žmonėms 😀🤷🏽♀️
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai