Gudule parašė:
O man nutiko taip, kad guliu klinikose su preeklampsija![]()
Laikykites💐
Del kokiu simptomų ir pojūčių pakliuvot?
Gudule parašė:
Laikykites💐
Del kokiu simptomų ir pojūčių pakliuvot?
Gudule parašė:
Laikykites 😉
Gudule parašė:
Oho ,o as su hipertenzija guliu ...kaip jauciates? Kokius tyrimus dare?
Sveikos nelabai supratau kaip jus pajauciate kad jums tas kamstis pasisalina? Man su pirma kaip gymdziau net nieko nesake apie tai ir kirpo vandenys tai net neisivaizduojiu kaip ten turi buti? Galite mane apsviesti? Skaiciau visur apie tuos kamsti bet visur skirtingai.. beto kaip jums su saremeis? Man skauda ypac nakti bet vandenis dar nenubega. Gal ka patarsyt bandziau dusa pastovet po siltu vandeniu dar labiau skaudejo. Gal greitaja kviestis? Aciu uz patarimus 🤔
kristge parašė:
Labas rytas! Gimė dar viena rugpjūtinukė! Karilė gimė 4.54 ryte 54cm ūgio, 4kg 🥰 viskas vyko labai greitai , nes vandenys nubėgo 2.20h., bet nepaguosiu... laaaabai …
Labai sveikinu
aukit, stiprėkit, gerų naktelių abiems
Ramuciuke parašė:
Sveikos nelabai supratau kaip jus pajauciate kad jums tas kamstis pasisalina? Man su pirma kaip gymdziau net nieko nesake apie tai ir kirpo vandenys tai net neisiva…
Kvieskitės arba pati vykit į priėmimą, jei skausmas nepraeina ar intencyvėja, gal jau prasideda tikrieji sarėmiai, juolab jau ir savaitėlių Jums nemažai. O jei ir ne, pačiai bus ramiau 😉⚘
lilygirl parašė:
Tai kaip aš gimdysiu 😂😂? Juokaujuaš tai laukiu, kok sprogs jis man
![]()
Blemba man su pirmagimiu nezinau ten kaip kada jis pasisalino jauciu kai vandenys pradejo begti tai ten viskas mixe ar kaip nezinau😅
Ramuciuke parašė:
Sveikos nelabai supratau kaip jus pajauciate kad jums tas kamstis pasisalina? Man su pirma kaip gymdziau net nieko nesake apie tai ir kirpo vandenys tai net neisiva…
O kamštį ne visada galime ir pastebėti. Jis gali pabėgti tiesiog sėdint tualete 🤷♀️ arba pasišalinti jau gimdymo metu. Sekmės Jums ⚘
emevuciukas parašė:
Kvieskitės arba pati vykit į priėmimą, jei skausmas nepraeina ar intencyvėja, gal jau prasideda tikrieji sarėmiai, juolab jau ir savaitėlių Jums nemažai. O jei ir n…
Nu as ir pradejau galvot apie tai kad reiktu paciai vazuot patikrintu ir panasei bet kaip dabar su priemimu? Nuvazuoji ten tai paprastai neileidzia Siauluose ania? Gal kuri zinot?
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai