Jjuditta parašė:
Ačiū! Bėgsim bandyt, nes jau baiminasi, kad aš po to gimdyt išvažiuosiu ir nežinos ką daryt 😂😂
Nežinau kaip ant jusu kėdutes,bet ant mano yra parodyta kaip tvirtinti
Jjuditta parašė:
Ačiū! Bėgsim bandyt, nes jau baiminasi, kad aš po to gimdyt išvažiuosiu ir nežinos ką daryt 😂😂
Nežinau kaip ant jusu kėdutes,bet ant mano yra parodyta kaip tvirtinti
juratinka1 parašė:
Galėčiau siųsti, bet, kad va būtent vakar važiavome pirkti čiužinuka, tai man dabar vistiek reikės važiuoti kito ieškoti 🙉🙉😕 o ta moteris sako, jei būtų kurjeris at…
Sveiki,
Dėl čiužinuko. Man atrodo, jei prekė nekokybiška, tai jie patys ir turėtų paimti už savo išlaidas. Akcentuokite juodulį, plius plyšimas. Ir kokia nesąmonė, kad laukiantis su pilveliu link galo neturėtumėt ką veikti, gadinti čiužinius, kad reiktų vėl važinėti grąžinti ar keisti. Plius, jei iškart pamatėte. Rašykite el laišką geriau, kad liktų visa info, o ne telefonu.
Sėkmės!
Ignasiux parašė:
Na kažkaip labai sureikšminamas tas skatinimas.... ne visoms vienodai ir galas lengvas... aš pavyzdžiui jau vos ne su ašarom kas kart iš lovos keliuos, nes nebevali…
Pritariu, labai geras komentaras 👍
Bumiluli parašė:
Sveikos ne i tema bet gal kurios padės ar čia normalu ? Ir kvapas specifinis yra.
manau, kad normalu, šiandien-ryt nukris jau virkštelė ir pavalysit. Mano mažylio labai panašiai atrodė ir šiandien (7 d.) tiesiog nukrito.
Bumiluli parašė:
Sveikos ne i tema bet gal kurios padės ar čia normalu ? Ir kvapas specifinis yra.
Kad ramiau būtų galite antiseptiku apvalyti. 
Bumiluli parašė:
Mums jau 10dienu yra. Na bet jei taip sakot kad greit nukris tai gerai 😊
Mums 16 d.nukrito. Valiau Oktiseptu.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai