Citrone parašė:
Per 5 d.d. 😊 sake per 10 bus....bet va greit cia visai
Citrone parašė:
Per 5 d.d. 😊 sake per 10 bus....bet va greit cia visai
Bembi parašė:
Kadangi geriu kiek daugiau skysciu dabar, kasnakt pabundu i wc.. jeigu pavyksta neissibudint labai (ismokau beveik uzsimerkus iki wc nueit 😀), tai iprastai uzmiegu.…
Pas mane tas pats kosmaras🙈🙈🙈🙈 dar kokie jei košmarai dasideda isvis 🙈🤷♀️
vivaska parašė:
O kaip jums su miegu? As jau antra naktis nuo 1-2 val iki kokiu 5 val budžiu, pabundu ir niekaip negaliu uzmigt 🤷♀️ O 6.30 val reikia keltis, tai vos is lovos issi…
Kai darbe pavargstu, tai miegasi gerai, nu tik šiąnakt vyras visa naktį prakosejo, tai abu nemiegoje likom😵
Labas rytas,
Visoms lengvo ryto
Aš dariausi taksoplazmozės tyrimą, prašiausi ginės
Neseniai įsigijome iš veislyno Britukę tai norėjau dėl viso ko pasidaryti, plius žalia mėsa dažnai liečiu rankomis, nes maitinu šuni
...
Svarbiausia šiuo atveju laikytis higienos ir viskas bus oki doki
Kaip sakoma rankų plovimas non stop :))
Miegasi man nerealiai gerai , nors naktį keliuosi į wc, tačiau kaip kažkas minėjo einu "užsimerkusi" gryžtu į lova ir vėl seilės tysta ant pagalvės:))))
Sveikos, būsimos mamytės! Turiu įdomu klausimą, man tai antrasis sėkmingas nėštumas, jau 14-a savaitė. Nuo 12- os savaitės iki vakar turėjau įdomu " incidentą ", žiovaujant ir raižantis trinktelėjo it elektra iš pilvo 😁 pirmą kartą jausmas lyg ir į rankas perėjo( tuo metu laikiau rankas ant pilvo), vakar lyg elektra trenkė ir net apkaltinau savąjį, kad jis bakstelėjo pirštu per stipriai 😁 kai išsiaiškinome jog tai ne jis, pradėjau analizuoti. Vienų metų buvo net jausmas, jog tai buvo spyris kojyte, šonu, ne tiesiai. Skaičiau keletą straipsnių, dauguma sako, kad net gydytojai neturi atsakymų ( mano vizitas tik po poros savaičių), o vienai sakė, kad tai galimi judesiai, arba vaikutis labai anksti apsivertė ir galvą jo dar didelė, todėl buvo jausmas it elektra. Mano dabartinis vaikutis yra LABAI aktyvus, kai darėme echoskopą, juda, šokinėja ant šiknytės, galvutė judina , rankytes. Lyg šoktu pagal savo muzika 😁
Klausimas: Ar kam kada nors buvo tas jausmas it elektra iš pilvo? Ką apie tai žinote? Ką galvojate?
Prašau pasidalinkite 😊
_Prada_ parašė:
sveikos,nebuvau beveik savaitele as cia pas justai va siandien poliklinikoj buvau echo tai dziaugiuos,kad pries tai buvau privaciai,nes cia 10min ir viskas,isma…
As pastojau po ivf, tai tiksliai zinau kuria diena, o visi echoskopai rode, kad nestumas didesnis nei yra is tikruju
Paskutini dare vakar - pagal ismatavimus vaikelis savaite didesnis. Tai manau neimanoma pagal echo nuspresti kada pastojot
Alinakeretoja parašė:
Sveikos, būsimos mamytės! Turiu įdomu klausimą, man tai antrasis sėkmingas nėštumas, jau 14-a savaitė. Nuo 12- os savaitės iki vakar turėjau įdomu " incidentą ",…
Man sunku patikėti, kad čia judesiai ar spyris jaučiasi.. Juk jie dar visai mažyčiai ir vos kelis gramus sveria. Bet pagalvojau apie žagsulį, pradeda kažkuriuo metu vaikučiai žagsėti ir tada tikrai tokie įdomūs pojūčiai jaučiasi. Pasiskaitykite, gal kažkas tokio 🤔 mano pirmoji dukrytė pilvuke ištisai žagsėdavo 😁
miegapelius parašė:
Man sunku patikėti, kad čia judesiai ar spyris jaučiasi.. Juk jie dar visai mažyčiai ir vos kelis gramus sveria. Bet pagalvojau apie žagsulį, pradeda kažkuriuo metu vaikučiai žagsėti ir tada tikrai tokie įdomūs pojūčiai jaučiasi. Pasiskaitykite, gal kažkas tokio 🤔 mano pirmoji dukrytė pilvuke ištisai žagsėdavo 😁</blockquot
Na as labai abejoju kad kokiu 7 cm lelius taip spirtu, kad elektra nutrenktu, 🤔🤣
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai