Pirmąkart parašė:
Ačiū! 🌸
Pirmąkart parašė:
Ačiū! 🌸
Pupa uo parašė:
Sveikos, gal kas buvote šiomis savaitėmis moters ir vaiko klinikoje echoskopijoje?ejote per pagrindinį įėjimą?
Labukas. Buvau kovo 30 d. Eiti reikia per pagrindinį įėjimą. Ten pasitinka sesute netoli durų, paklausinėja pas ką, kas esi, kaip jauties ar ne kosėji, ar temperatūros neturi, ar kontaktų neturėjai su iš užsienio grįžusiais, liepia dezinfekuotis rankas ir keliauji į echoskopą 🙂 Rūbinėje net neduoda to numeriuko striukei, pasako ir turi prisiminti. Žodžiu apsauga didelė klinikose. Kitą savaitę vėl reiks keliauti man ten. Oro apžiūrų kabinete trūksta, dar su kauke tai išvis. Bloga buvo palikę echoskopo metu gulint ant nugaros 😣
Sveikos, uz poros sav gine liepe pasidaryti ziv ir rpr tyrimus, bet mano poliklinika nedaro ju nes karantinas nedirba niekas. Ka daryti tokioj situacijoj? Seniau niekas tiek nedarydavo tiek tyrimu ir nenumirdavo pasigimdydavo tuos vaikus. O as rizikuot savo ir vaikucio sveikata nenoriu, ieskot cia kas padarytu tuos tyrimus. Kaip jus elgtumetes?
gabriuuks95 parašė:
Sveikos, uz poros sav gine liepe pasidaryti ziv ir rpr tyrimus, bet mano poliklinika nedaro ju nes karantinas nedirba niekas. Ka daryti tokioj situacijoj? Seniau ni…
Šiaip turėtų klinikoje daryti, aš pasidariau kaip tik pirmadienį savo klinikoje visus
o jei atsisako, tai anteja, medicina klinika daro
gabriuuks95 parašė:
Sveikos, uz poros sav gine liepe pasidaryti ziv ir rpr tyrimus, bet mano poliklinika nedaro ju nes karantinas nedirba niekas. Ka daryti tokioj situacijoj? Seniau ni…
Šiaip kuri nors privati laboratorija turėtų tuos tyrimus padaryti, labai iš anksto prisiregistravus. Bet kai aš pati turėjau eiti pas savo ginę su tų pačių ŽIV ir RPR atsakymais, pasiskambinau, paklausiau, ar verta blaškytis ir ieškot, kas čia juos man atliktų, ji užtikrino, kad tikrai nieko tokio, kad jų nepasidarysiu 🙄 Matyt, nėra jie tokie mirtinai svarbūs, atsižvelgiant į dabartinę situaciją 🤷♀️
gabriuuks95 parašė:
As uzsiregistravau privaciai pasidaryti rezus laboratorijoje. Jei visiskai nebutu galimybes nesidaryciau nes juos juk daremes nestumo pradzioj.
gabriuuks95 parašė:
Poliklinika turi daryt... aš bokšto klinikoj skambinau savo šeimos gyd. Suvardinau visus tyrimus kuriu man reikia. Tai siunte i laboratorija mane tiesiai. Ten paeme krauja nunešiau šlapima ir padarė viską. Neščiuju priežiura privaloma ir poliklinikoj tikrai tiri padaryt. Juk visi daktarai laborantai tai dirba, tik zmoniu neisileidzia. Bet nesciosis daryti turi. Reikalauciau.
Na dabar kai siauteja tas virusas tai man nesinori net kazko reikalauti ir eiti daryti tu tyrimu kai jie jau buvo daryti.. mano sveikata ir vaikucio svarbesne.. mano dainu poliklinika..dar suzinojau kad ten darbuotojas serga korona ir pan. Tai net kojos kelt ten nesinori.. seniau moterys be jokiu tyrimu pagimde vaikus ir niekas nenumire..tai manau ir as tikrai nesidraskysiu pinigu nelaidysiu kad privaciai darytu ir pan.. sveikata pirmiau vietoj man..
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai