Eleeja parašė:
Nušnekat. Kad tik aparatas nebematęs
Tai ne aš taip sakau visų pirmą. O antrą jos rašo jog matosi, saremių dažnumas iš kurio galima spresti apie atsiverima.
Eleeja parašė:
Nušnekat. Kad tik aparatas nebematęs
Tai ne aš taip sakau visų pirmą. O antrą jos rašo jog matosi, saremių dažnumas iš kurio galima spresti apie atsiverima.
Myleta parašė:
Jūs rašėt aš manau neleist tikrint, o tai kam į ligoninę bevažiuosit? Gal jum vaikas į dubenį nesistato ir cezario reikia, juk ten ne tik cm mato prasivėrimo.
Eleeja parašė:
Jūs rašėt aš manau neleist tikrint, o tai kam į ligoninę bevažiuosit? Gal jum vaikas į dubenį nesistato ir cezario reikia, juk ten ne tik cm mato prasivėrimo.………
Tikrinant su rankom gimdykloje? Manau tikrai su pirštais tikrinant nenustato ar isistate.
Myleta parašė:
Tikrinant su rankom gimdykloje? Manau tikrai su pirštais tikrinant nenustato ar isistate.
Nu taip žinokit,tikrina. Man taip ir suprato,kad sėdi vaikas
buvo 5-6cm,sukišo pirštus ir galvytės nejuto. Tada dar giliau sukišo,ir pajuto vaiko kojas
Myleta parašė:
Aha. Dauguma rašo taip: nera ten ko kaišiot rankų trikdo veiklą. Dideli skausmai. Matosi juk per aparatą saremiu kiek atsivere mazdaug. 🤔
Gal mažiau skaitykit pasakų, man su antru aparatas sąrėmius rodė ohoho, jau ir vaikas savaime turėjo iškristi pagal aparatą, o realiai kaklelis buvo atsivėręs tik 2 cm ir pagimdžiau tik po dviejų parų. Tai jei nebūtų pažiūrėję pirštais tai taip ligoninėj ir būčiau sėdėjus tas dvi paras.
Myleta parašė:
Aha. Dauguma rašo taip: nera ten ko kaišiot rankų trikdo veiklą. Dideli skausmai. Matosi juk per aparatą saremiu kiek atsivere mazdaug. 🤔
Viskas ok, ir isvis maziau skaitykit forumu jei atvirai😂 geriau tam tikra beda domina straipsni paskaitot.Gimdymas ne gelytes, Taip skauda ir skaudes, kai tikrina kakleli pirstais, o tonus klauso ir fiksuoja aparatas, o jei bijo tik patikrinimo ir kad veikla trikdys tai ka darys per gimdyma... Su abiem tikrino skaudejo, mate saremiu daznuma kad iki 7 min. Intervalais, o kad 8 cm atsiverimas jau tai nemato, gyd. Patikrines iskart pasake skubat i gimdykla, o anos tai nesiskubina... Po patikrinima tikrai vos pastovejau uzjudino veikla i spartesne puse, bet ne kad kazka sutrikdyt. Trikdos pačios mamos su sava teorijom, baimem.
Myleta parašė:
Sveikos, gal kuri buvo MVK dėl pilvo skausmų priimamąjam. Kiek laiko pralaiko, ką tikrina? Kada namo paleidžia?
As buvau pries pora savaiciu del judesiuku. Ilgai uztruko, gal kokia valanda.. nes dar ir rezidentas atejo, tai ir jis ten tikrint norejo..
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai