Dangustėė parašė:
Kiek laiko jūsų mažyliai mėnesio laiko vienu metu išguli ant pilvuko? Kaip dažnai guldote ant jo?![]()
Stengiuosi guldyti kasdien ant pilvuko. Pabuna kokia 1-2min. Jei nesierzina ir ilgiau 😊
Dangustėė parašė:
Kiek laiko jūsų mažyliai mėnesio laiko vienu metu išguli ant pilvuko? Kaip dažnai guldote ant jo?![]()
Stengiuosi guldyti kasdien ant pilvuko. Pabuna kokia 1-2min. Jei nesierzina ir ilgiau 😊
Dangustėė parašė:
Išbūna 5-10min., nuo nuotaikos priklauso
Mamytės, pasidalinsiu kas man padejo nakciai,jog vaikiukas miegotu. Prisegu foto, i kur suvystau nakciai. Man tai buvo naujove 😀 Pirmagime uzaugo be jokiu vystymu, silduku ir pan. O su sita mergiote biski kitaip 😀 Tai zodziu, dedame ja ne i lovele,o i vezymelio lopsi (del jaukumo), ivyniojam ir pries paguldant pasildom lopsi,idedu mikrobangeje pasildytus grikiu lukstu zaisliukus. Vaikas ramiai uzmiega ir ismiega apie 4valandas,pavalgo ir toliau miegoti😳

Noreciau paklaust ar cia normalu.
Maitinu misinuku, tustindavosi viena ar du kartus i diena. Karts nuo karto zaliai budavo. Bet ne kasdiena.
Siandien is ryto pasitustino zaliai siek tiek. Per pietus pasitustino jau buvo geltoniau. O ant vakaro dar du kartus bet jau normalia spalva. Labai keista kad sian pirma karta ji 4 kartus pasitustino. Ar cia viskas ok ?
Katažyna95 parašė:
Maitinu misinuku, tustindavosi viena ar du kartus i diena. Karts nuo karto zaliai …
Pas mane kakoja nu tikrai kokius 4 kart per diena kaip nieko
Katažyna95 parašė:
Maitinu misinuku, tustindavosi viena ar du kartus i diena. Karts nuo karto zaliai …
Tai 4 kartai dar su mano vaikais palyginus mažai, sunus mazas budamas 6-7 kartais dabar jam 2 metai vis sar 3-4 kartai. Dukra neatsilieka 5-6 kartai į dieną 💩
Agnė 1 parašė:
Tai 4 kartai dar su mano vaikais palyginus mažai, sunus mazas budamas 6-7 kartais dabar jam 2 metai vis sar 3-4 kartai. Dukra neatsilieka 5-6 kartai į dieną 💩
As jau ipratau kad maniske tik viena ar du kartus i diena padaro 💩 o siandien po lauko tai ir miegojo diena ilgai ir kakuti dare dazniau
Linulė parašė:
Pas mane kakoja nu tikrai kokius 4 kart per diena kaip nieko![]()
Supratau, reiskias viskas ok. 🙂
Amarila parašė:
Jei pirskioja su trupučiu kakio - čia nuo mano maisto valgomo? Nespėju atrodo plauti užpakaliuko ir keisti sauskelnių 🤦🏻♀️
Ne nuo maisto, tiesiog taip būna mažiukams, paskui jau geriau nulaikys 🙂 manoji kartais nusičiaudi ar pakosti ir vėl sutepta.
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai