Giza parašė:
Ne nuo maisto, tiesiog taip būna mažiukams, paskui jau geriau nulaikys 🙂 manoji kartais nusičiaudi ar pakosti ir vėl sutepta.
Aha, sučiaudėjo ir vėl tryst 🤦🏻♀️ Galvojau čia tie diegliukai gal...
Giza parašė:
Ne nuo maisto, tiesiog taip būna mažiukams, paskui jau geriau nulaikys 🙂 manoji kartais nusičiaudi ar pakosti ir vėl sutepta.
Aha, sučiaudėjo ir vėl tryst 🤦🏻♀️ Galvojau čia tie diegliukai gal...
slyv parašė:
Labas. Seniai čia buvau daug praleidau, tai please nepykit, jei jau apie tai kalbėjot![]()
Labas, planuose visada buvo 2 vaikai, tai aš max 4 m skirtumo norėčiau.
slyv parašė:
Labas. Seniai čia buvau daug praleidau, tai please nepykit, jei jau apie tai kalbėjot![]()
Mes po pirmo žinojom, kad noresim antro, pametinuku, bet pradėjom darbuotis tik artejant primam gimtadieniui, kai jau ir pati atsigavau, ar sunku ar lengva bus negalvjom apie tai, vieni sake bus sunku bet lengva poto kiti sake lengva, bet jau kaip bua nieka nezino nes nezinai koks vaikas bus ramus ar neramus, na fakte labai lengva nera, bet nera ir labai sunku, bet as izvelgiu daugiau pliusu, daug daiktu like p pirmo vaiko, nieko nepardavem, nieko nesandeliavom tiesiog imi ir vel naudoji, minusas tas, kad pirmaginis siek tiek nukecia nes nebegauna tiek daug dėmesio kiek pries tai, ir jeigu yra salia vyri ar mociuciu pagalba tai tikeia zymiai lebgviau, nebutu salia pagalbos tikria butu sunkoka, bent pirmus metus kol dar ir pirmagimis dar pakankamai mazas. Bet as esu tik uz, ir vaikams bus smagu zaisti panasaus amziaus, tikrai nesigailim kad turime pametinukus, tik liūdna pasidaro, kad daugiau tokiu maziuku angeliuku neturesim, nes daugiau vaiku neplanuojam tai megaujames kiekviena akimirka kiek iseina
Tarp mūsų vaikų skirtumas 2.5m, ir manau tinkamiausias mažiausiai 2m, nes jis jau daugiau mažiau yra savarankiškesnis. Pats gali pavalgyti, atsigerti į wc ir t. T. Kai vaikas mažesnis, jam reikia ne tik šiuos poreikius patenkinti, bet dar ir socialinius, kurie kuo mažesni tuo reiklesni. Nors ir dabar sudėtinga, nes 3m krizė, savo emocijų valdymo sunkumai, kur vėl turi padėti tėvai suteikdami atitinkamą dėmesį. Aišku kažkiek padeda darželis, bet tik jei vaikas mažai serga, o pirmieji metai tikriausiai dauguma žinot kokie...
slyv parašė:
Tarp mūsų metgaičių 2,1 metu skirtumas. Tai tikrai labai smagu, nes vėliau joms bus lb smagu žaisti kartu ir manau šiaip gyvenime. Dėl sunkumo, tai man buvo sunku nėštumo pabaigoje ir dabar šiek tiek nepengva, nes mūsų pirmagymė neina jau 3 mėn. į darželi, kad neparneštu ligų ir aišku jai labai reikia dėmesio. Ir dar sunku dėl to, kad aš labiau pati su savo emocijom nesusitvarkau, pikta ir nervinga, net galvoju gal į psichologa kreiptis 🙄 Bet šiaip jei norite daugiau vaikučiu ir nebijote išukių, tai planuokit, kai būsit pasiruoše
Mes planuoti antra pradėjome po pirmo gimtadienio 😊🤩
Pas mane du is keturių pametinukai. Skirtumas 1,5 metų. Nebuvo sunku, nes sesė buvo rami, kažkaip susitvarkiau be bedu, didzioji ejo i mokyklą... Dabar pametinukai yra vos ne kaip dvynukai.tiek jiem faina abiem..brolis pirmojas,tai sesė ji kopijuoja, ir siaip jie geriausi draugai... O su didžiąja sese nelabai rysys yra😔 ji paauglė,turi savus reikalus... Tarp didžiosios ir mažiausios db 13 metu skirtumas...tikrai daug....
slyv parašė:
Tarp mano vaikų skirtumas 1 metai ir 11men.tikrai neplavau tokio skirtumo bet taip gavosi.. nėra lengva bet ir nera labai sunku. Tik trūksta laiko sau ( vonioje pagulėti,ar knyga ramiai paskaityti,, nes esu viena 24 val) bet as esu tos nuomonės kad viskas priklauso nuo noro, požiūrio ir nusiteikimo, kiti su vienu vos su vienu vaiku susitvarko ir apie daugiau vaiku nesvajoja..va tarkim vyro brolis turi 3 vaikus ir visi yra pametinukai. Taip yra sunkiu dienų ypač kai serga, bet nera ne karto pasake kad gailisi kad toks mazas metu skirtumas...ir norisi kad vaikai paauge bendrauti..nes kai didesnis metu skirtumas tarp vaiku tas bendavimas toks nebuna tarp jus .o rimtesnis bendravimas kai vaikai patys suauge jau buna.
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai