migle141 parašė:
o pats skystis kaip pienas buna nu ta prasme ne putos? nes as aptamili kai dariau tai buvo vien putos, net negere vaikas
Jus duodat iškarto kai padarot mišini vaikui valgyti,as truputi palaukiate?
migle141 parašė:
o pats skystis kaip pienas buna nu ta prasme ne putos? nes as aptamili kai dariau tai buvo vien putos, net negere vaikas
Emilija735 parašė:
laukiau kiek parasyta instrukcijoje. bet jis visas kaip puta buvo skystis net pati pabandzisu per buteliuka patrsukti, sunkiai traukiasi
Emilija735 parašė:
As ir toki pat mišini darau,buna tos putos. Viskas gerai,kai duosite daugiau ml bus vel kitaip. Taip atrodo nes mažai ml
aciu zinosiu, nes matot as pirma kart dariau toki dalyka tad man viskas nauja ir nexinau kaip turi buti
migle141 parašė:
Taip taip kaip pienas
migle141 parašė:
aciu zinosiu, nes matot as pirma kart dariau toki dalyka tad man viskas nauja ir nexinau kaip turi buti
Norėjau nuotrauka ikelti mišinio dariau 120ml tik kažko neleidžia ikelti
Emilija735 parašė:
Norėjau nuotrauka ikelti mišinio dariau 120ml tik kažko neleidžia ikelti
o privaciai kazkaip gal iseitu atsiust
migle141 parašė:
Yra tos putos, nepriklausomai ar mažą kiekį ruošiu, ar didelį. Naudoju įprastą Aptamil. Nupirkau specialius buteliukus Tommee Tippee, kur skirti, kad oro mažiau prisirytų, tai tų putų dabar dauguma apačioj lieka po valgymo, bet vis tiek privalgo, tai atsirūgsta gana nemažai po jo. Tad, manau, kad viską darot teisingai, tiesiog tas mišinys toks pasidaro, kai susiplaka. Kitos naudoja mišinio ruošimo aparatus, kad putų nebūtų, bet jie nemaža investicija
migle141 parašė:
Pas mane virsuje tos putos lieka visad, o isvalgius i apacia keliauja. O uzpilat 40 laipsniu vandeniu?
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai