justinameskelyte parašė:
Sakykit mamytes, pilvo pamaudimai, tempimai yra normalu?28d. Echoskopas, kažkaip jaudinuosi
![]()
Taip gali but, nes gimda didėja ir raiščiai pilve tempiasi... Bent man taip aiškino.. Svarbiausia netepliotu krauju...
justinameskelyte parašė:
Sakykit mamytes, pilvo pamaudimai, tempimai yra normalu?28d. Echoskopas, kažkaip jaudinuosi
![]()
Taip gali but, nes gimda didėja ir raiščiai pilve tempiasi... Bent man taip aiškino.. Svarbiausia netepliotu krauju...
Princesė Lėja parašė:
Apie tepliojimus daug internete visko, kol tamsiai teplioja nereikia pergyvent labai. Progesterona issitirt, gali buti, kad Duphaston pagert reiks, o is vitaminu ta…
Oh.. O man pasakė, kad iki 12 sav niekuom nepadės, bus persileidimas tai bus....
bet siom dienom liovėsi, tikiuosi daugiau nebebus.. O ligoninei lašelį nes lasina ar ir vaistukus kokius duoda dėl šios bėdos?
mamasmile parašė:
Nereikia registruotis, ieini, paspaudi taloniuka ir lauki ;) Sitoj labej www.egl.lv galit tinkla adresu pasiziuret, kaina vienoda, klausiau ju, tai daro visose, sia…
Ačiū už atsakymą. Parašiau, o tik po to perskaičiau, kad "eilė nedidelė" 🤦♀️ vadinas be registracijos. Važiuosiu ir aš, tikiuosi per porą savaičių neuždarys sienų ar nereiks saviizoliuotis 🙄
zvirblelis7 parašė:
Ačiū už atsakymą. Parašiau, o tik po to perskaičiau, kad "eilė nedidelė" 🤦♀️ vadinas be registracijos. Važiuosiu ir aš, tikiuosi per porą savaičių neuždarys sienų …
Su Latvija kol kas manau bedos nebus, jie isvis ten atsipalaidave, net laborantes be kaukiu, tai truputi patiem baimes buvo, su kaukem vieni sedejom
GoodNews parašė:
8 savaites![]()
Nuo kelintos savaites jums sitaip blogai?
tygra parašė:
Oh.. O man pasakė, kad iki 12 sav niekuom nepadės, bus persileidimas tai bus....bet siom dienom liovėsi, tikiuosi daugiau nebebus.. O ligoninei lašelį nes lasi…
Nieko ligoninej neduoda bent mano atveju tik gulejimas,net savo vaistus geriau foly ir pgr,sake gamtos atranka taip kaip bus taip bus man tada buvo 7+5 jie apie gamta sneka🙄bet aciu D viskas buvo gerai toliau,dabar laukiu vizito apziurai pas savo gine tikiuosi augam.
Sigita Gro parašė:
Aš jums pritariuaš kiekvieną skirtingai bet tikrai dažnai moterys per detali tik apie save galvoja, tada būna tik Aš Aš 😂 po pirmojo niekas nesikeitė
pamaiti…
Aš manau kai kurios atvirkščiai apie nieką kitą, tuo labiau save negalvoja... tik apie vaikutį... Bet aišku kiekviena renkasi 😊 džiaugiuos už Jus! aš ir taip norėčiau!!
Gal aš čia iš nedaugelio, kuri vaikelio neplanavo, bei iš vis masčiau ar norėčiau vaikų 🙈 tai nebijau persileidimo, sportuoju, myliuos, gyvenu kaip gyvenus žodžiu... Nes greičiausiai dar po kelių mėnesių taip nebegyvensiu 🤣
Čia kiekvienos šeimos pasirinkimas manau ir galimybes
mes su vyru labai norėjome vaikučio, prieš metus turejau persileidima 6sav. Sunkiai visa tai praėjo, kai laukiuosi dabar antra karta yra didele baime ir jis matė ką išgyvenau, todėl dabar laukiam kada praeis šitos jautriausios savaites, kada galesiu šiek tiek atsipalaiduoti
zvirblelis7 parašė:
Ačiū už atsakymą. Parašiau, o tik po to perskaičiau, kad "eilė nedidelė" 🤦♀️ vadinas be registracijos. Važiuosiu ir aš, tikiuosi per porą savaičių neuždarys sienų …
tygra parašė:
Oh.. O man pasakė, kad iki 12 sav niekuom nepadės, bus persileidimas tai bus....bet siom dienom liovėsi, tikiuosi daugiau nebebus.. O ligoninei lašelį nes lasi…
Tikrai galima padėti: man pvz yra hematoma ir tepliojimas (jei ne kokia 4 sav kai vyksta implantacija ir viskas ok su tuo), tai dažnai būna nuo hematomos(krešulys, susidaręs arba nuo atsiskyrusios placentos, vaisiaus vandenų, arba nuo patirto smūgio, arba net nuo to, kad buvo pradžioje dvyniai, o vienas neišgyveno ir susidarė hematoma). Iki 1 cm nieko baisaus ir net dažniausiai galima į darbą eit (bet tik jei nedidėja 😵). Didesnės - jau reiki save pasaugoti, ir GULĖTI (pats geriausias vaistas). Progesteroną pagerti (Duphaston) skiria, kad išsaugot nėštumą, ypač jei tas krešuliukas nuo progesterono trūkumo. Hematomos išsivaikšto arba atvirkščiai - didėja ir tada jau sunkiau būna. Bet vaikiukui kol nedidelė, tol nekenkia. Didelė - 5 cm ir daugiau, tada jau pavojus.+ žiūrint kurioj vietoje ta hematoma. Visais atvejais reiki min. 2 l. Vandens per diena gert, gulėt ir stebėt situaciją - jei tik pateplioja, galima pasitart su gydytoja ir telefonu. Bet jei bega kraujas kaip per menesines - išsikviest greitąją, iškart sakyt, kad laukiesi ir gausus kraujavimas - išveš į ligoninę, padarys echoskopiją, pagal diagnozę pasakys prognozes ir gydymą. Tiek žinių. Sveikatos linkiu ir nesijaudinti - dažniausiai tepliojimai net ir pakraujavimai baigiasi sveikais vaikiukais! ❣️👶🏻❣️
tygra parašė:
Lašina ringerio tirpalą kartais su magniu
1 k. Duphaston. Daugiu jokiu medikamentų. Nuolat gulet. Šiaip jei mažyte hematoma ir nekraujuoja, o tik teplioja tai ir namie gulėt galima, daug vandens gert.
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai