ieva921 parašė:
Toms kurios 7 savaites, kokia gimdymo data meta programeles, skaiciuokles?
Man meta kovo 31 diena. Pirmadieni eisiu pas gine
ieva921 parašė:
Man meta kovo 31 diena. Pirmadieni eisiu pas gine
Raganele83 parašė:
labas, kas 3-4 dienas tas vyksta, ki negera buvo reciau, bet siaip viskas normos ribose, atsargiau gal siek tiek, bet nekankinu vyro sitoj vietoj bent![]()
As taip pat. Tik viskas atsargiau ir ramiau būna. Bet nėra taip jog vengtume.
ieva921 parašė:
Man tik 7a savaite ,rodo kovo 30 diena ,rodo skirtingos programeles vienodai
pas gynikologe privačiai tik rugsėjo 4 d ,o pas gydytoja šeimos bandysiu už poros sav papulti tik..
Rineja parašė:
Aciu❤na man tik vienkartinis buvo tepliojimas,o ir papuoliau pas tokia daktare kad viska atiduoda gamtai😪😪buvo 7+5 o jie kalba apie gamta pyktis paeme..aciu D kad n…
Na ir teisingai, gulėkit ramiai, dabar svarbiausia išlaukt iki 12 sav., tada jau mažiau baisu bus. 🦋 Gydytojai jau atbukusiais jausmais, tiek prisižiūrėję. Nors va ginekologiniam tai tikrai ligoninese nėra perteklius pacientu, gulim 4 skyriuje, galėtų ir pajudint savo minkštąsias. 🤗 Man tik baisu, kad dar toks mažas nėštumas, o aš jau 5 echoskopus turėjau...
Suzzii parašė:
Aš pasidariau paprasčiausią nipt be genetikos konsultacijos. Mano antras vaikas. Pirmą kartą dariau prisca. Dabar nusprendžiau šita. 12 sav sprando raukslele gineko…
Na taip, ramybė kainuoja. Danijoje visoms nipt nemokamai daro, o pas mus 700. Kur darėtės, jei ne paslaptis?
skaja77 parašė:
Man tik 7a savaite ,rodo kovo 30 diena ,rodo skirtingos programeles vienodaipas gynikologe privačiai tik rugsėjo 4 d ,o pas gydytoja šeimos bandysiu už poros sa…
Oho, kur čia tokios eilės?
skaidremas parašė:
Man meta kovo 31 diena. Pirmadieni eisiu pas gine![]()
Tai galima paciom susiskaiciuoti, kuri savaitė, o gimdymo data štai čia aprašyta: https://www.tevu-darzelis.lt/kaip-nustatoma-gimdymo-data Skaičiuoklės yra slidus reikalas: užsieny apskritai dažniausiai nuo ovuliacijos pradžios skaičiuoja, LT nuo paskutinių MM pirmos dienos. Be to, vienos skaičiuoja kiek pilnų sav., o kitos - rodo einamą sav. Ligoninėj man va sako, kad 7 sav. Nėštumas, nors realiai 7 sav. Ir 5 dienos. O gimdymo data pagal TD skaičiuoklę kovo 23 d., tačiau tik 5 proc.pagimdo planuotą dieną.
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai