Tomytet parašė:
Merginos, o kaip jums intymūs dalykai? Apribojot ar visai net noro nėra ar atvirkščiai?![]()
Baiminuosi aš to intymumo... Ir taip viska maudžia pilvo apačioje...
Tomytet parašė:
Merginos, o kaip jums intymūs dalykai? Apribojot ar visai net noro nėra ar atvirkščiai?![]()
Tomytet parašė:
Dabar kol visa nuo pykinimo kaip lavonas, tai tikrai ne tas galvoje, jei geriau jaučiausi tai tikrai neatsisakyciau
tygra parašė:
Mes jau pabandem pirma karta anavakar 😅 labai jau atsargiai abu, kaip kokie paaugliai :)) turi zavesio ir tokios akimirkos
viskas tvarkoje, gal man siek tiek pamaude po santykiu ta vakara, bet netepliojo, nieko
AureMe parašė:
Man atrodo, kad noro yra, bet vyro nėra namuose! 😄 Jis tik išvyko į Norvegiją - po 2 dienų sužinojau kad laukiuosi.. Tai nebuvo dar grįžęs 😄 Net pačiai keista bus, …
Noras yra, vyras sakė ne ne, kol nesibaigs pirmas trimestras palauksiu
Tomytet parašė:
labas, kas 3-4 dienas tas vyksta, ki negera buvo reciau, bet siaip viskas normos ribose, atsargiau gal siek tiek, bet nekankinu vyro sitoj vietoj bent
Anira parašė:
Man 35 bus su pirmagimiu 😊
Me tooooo
tygra parašė:
Man biski pradėjo teplioti... O kraujo tyrimus darysiu tik už 3 sav. Gal ko trūksta... Tai galvoju, kad kažkiek pasistiprinti vitaminuku pagerti...
Apie tepliojimus daug internete visko, kol tamsiai teplioja nereikia pergyvent labai. Progesterona issitirt, gali buti, kad Duphaston pagert reiks, o is vitaminu tai magni prie tepliojimų skiria. Visais atvejais reikia su gydytojais pasitart. Gali būti koks krešuliukas, tai išsivalys. Man tepliojimais prasidejo, 2 sav truko, o va jau 3 para ligoninej.
AureMe parašė:
Man atrodo, kad noro yra, bet vyro nėra namuose! 😄 Jis tik išvyko į Norvegiją - po 2 dienų sužinojau kad laukiuosi.. Tai nebuvo dar grįžęs 😄 Net pačiai keista bus, …
Mano vyras prisibijo, nors jau keletą kartą mylejomes, bet sako geriau kai pasibaigs 1 trimestras 😊
Princesė Lėja parašė:
Me tooooo![]()
Man irgi
ar darysit genetini tyrimą?
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai