2020.08.17 08:55 (prieš 5 m.)
Labas, buvau šian pas gydytoją, darė echoskopą, tai mažiuko širdutė plaka, šiek tiek paaugo (nors gydytoja sako, kad norėtųsi didesnio. Bet būna, kad atsilieka kiek.) nustatė, kad 8 sav. + kelios dienelės. Padarė visus tyrimus, ir citomegalo ir kt., tai lauksim ats. Kadangi turiu hematomą ir gulėjau ligoninėj jau, tai gydytoja pasakė, kad reikia žinoma atsargiai vaikščiot, jokių karštų vonių, maudytis ežere galima, bet ant saulė būt negalima ir išsimaudžius iškart keist maudymuką, kad nebūtų bakterijų kokių. Progesteroną liepė ir toliau gert iki 12 sav po 2, paskui dar 2 sav. Po 1 tabletę ir tada jau nustot. Taip pat liepė gert askorutiną ( dėl tos hematomos matyt), nors ligoninej ir neskė jo gert. Iš vitaminų pasakė, kad geriausia yra Mamita, nes nėra nieko nereikalingo. Aš dariausi visų vitaminų tyrimus (ir A, ir jodo, d ir pan), tai pas mane nieko netrūksta, D ant ribos, todėl man tų multivitaminų išplėstinių ir nereikia, nes perteklius irgi negerai.Po 2 sav. Eisiu vėl ultragarsusi, o rugsėjo 7 d. Darysiuosi NIPT ir eisiu pas genetikę. Jau laukiu Kalėdų, gal tada bus kiek ramiau, nes dabar toks jausmas, kad ne laukiesi, o lauki nežinia ko. Bet stengiuosi pozityviai mąstyt - labai ir jums linkiu tvirtybės ir ramybės 🌷🌷🌷