Revera parašė:
Jau labai seniai siunčiuosi vien tik iš Amerikos. Lt kainos neatitinka kokybės. Jie iš laisvai pagautų žuvų
Per kiek laiko atsiuncia i Lietuva?
Revera parašė:
Jau labai seniai siunčiuosi vien tik iš Amerikos. Lt kainos neatitinka kokybės. Jie iš laisvai pagautų žuvų
Per kiek laiko atsiuncia i Lietuva?
Moonis parašė:
Sveikos, iki kelintos savaites geriat folio rugsti? Man gyditoja sake iki 16 savaiciu bet galvoju ar tikrai reikia? Man siandien suejo lygiai 14 sav.
Man sakė kad iki 12, bet pas gydytoją buvau jau 13 savaičių tai tada ir baigiau
Moonis parašė:
Sveikos, iki kelintos savaites geriat folio rugsti? Man gyditoja sake iki 16 savaiciu bet galvoju ar tikrai reikia? Man siandien suejo lygiai 14 sav.
Man kai ja pasakyre gert dar pries pastojant ir pastojus iki 12 sav. Bet paklausus ar galiu pabaigt kiek liko, nes nesinori ismetinet ir pinigu ir dar vitaminu, pasake gali kol baigsi, nieko blogo
Moonis parašė:
Man sakė, kad galima ir visą nėštumą gert ☺️
Moonis parašė:
Iki 12 sav sakė būtinai, bet rekomenduojama iki 16 sav. Gal ir ilgau galima, nežinau 🙂
saldainiuke parašė:
O nuo kelintos savaites pradejot zuvu taukus gerti? galvoju ir man gal pradet gerti gydytoja siaip nieko nesake kad reikia gal dar pasakys 🙂
Dar tik pradėsiu, kol atsiųs tai jau bus ir 14 savaičių.
dedu viltis, kad truputį emociškai stabilesnė būsiu ir energijos daugiau turėsiu. Nes dabar vėl užėjo noras tik livoj drybsot 🤦♀️ Gal tie lietūs savo daro, nežinau. 🤷🏻♀️🙂
Moonis parašė:
Man sakė pabaigt, kiek turiu. O turiu dar 4 savaitėm 😅 tai ir gersiu, blogiau nebus. 🙃
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai