Materija_v parašė:
O VGN reikia užsiregistruoti ar kaip? Nes ryt terminas, gaunu siuntimą į stacionarą apžiūrai, o šiaip nepanašu kad kas prasidėtų..
o kaip tas siuntimas gaunamas?
Materija_v parašė:
O VGN reikia užsiregistruoti ar kaip? Nes ryt terminas, gaunu siuntimą į stacionarą apžiūrai, o šiaip nepanašu kad kas prasidėtų..
Ievute888 parašė:
kokiu akuseriu sekate instagrame? naudingos daug info paduoda. noreciau daugiau pasekti, kolkas turiu tik viena ir_vel_sloga
Akuseremarija
Labai daug naudingos info 😊
Ievute888 parašė:
kokiu akuseriu sekate instagrame? naudingos daug info paduoda. noreciau daugiau pasekti, kolkas turiu tik viena ir_vel_sloga
Nestukes.lt
Coliukasv parašė:
Aš ir treciakart gyvenime nepasimokiaunorsvisus tris kartus termino diena buvo gerokai anksčiau... Neprisiriskit merginos kad terminas ir viskas nes jau dabar su…
Na taip, Jūs visiškai teisi, bet jau taip pabodo laukti🙉.
Materija_v parašė:
Man ginekologė minėjo, kad nereikia, tik gavus siuntimą, kitą dieną važiuoti ryte🙂.
Ievute888 parašė:
Man ginekologė rytoj skambins ir nuotoliniu būdu išrašys eleketroninį🙂
Kaipnora parašė:
nes man tai nepasiule😂 sako vaziuok pati ir tiek ziniu
Ievute888 parašė:
nes man tai nepasiule😂 sako vaziuok pati irTai greičiausiai tas siuntimas tik formalumas, juk ir be jo priims bet kokiu atveju🙂.
Indr3 parašė:
Mūsų tyrimai visi puikus, juokauju su akušerė sakau gimdymas buvo sunkus tai bent jau po gimdymo viskas super 💪🥳💙💙
O mus dar palieka,atsirado gelta,taikys fototerapija iki rytojaus😥
Kaipnora parašė:
Man lygiai taip pat
išrašys nuotoliniu būdu. Aišku, būt gerai kad savaime veikls prasidėtų. O dabar kiek dilemų kyla : ar su vyru važiuot, ar daugiau daiktú pasiimt..
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai