Ugneelė parašė:
Sveikos. Kaip Jūsų mažyliai ar klauso Jūsų? Nes maniškis visiškai manęs neklauso - kai sakau negalima, neimk, ateik, bėga, nieko nebesurpantu, gal čia toks amžius 🙄…
O jūs ar klausot savo vaiko? ;)
Ugneelė parašė:
Sveikos. Kaip Jūsų mažyliai ar klauso Jūsų? Nes maniškis visiškai manęs neklauso - kai sakau negalima, neimk, ateik, bėga, nieko nebesurpantu, gal čia toks amžius 🙄…
O jūs ar klausot savo vaiko? ;)
jelena lena parašė:
Nors as suprantu, kad toks etapas, bet kaip tai paaiškinti seneliams kurie mano, kad tai nenormalu ir pan...
Nereikia niekam nieko aiskinti. As net kvailai jauciuosi kai bandau vaika teisinti. Jie gi nezino tu raidos etapu. Jiem vienodai ar ten 1 metu vaikas ar 5... 🤯Jau geriau koki juokeli uzmest ar paerzint dar labiau kad urve uzsidare gyvenat ir juokais nuleist viska.
jelena lena parašė:
Sveikos,
Ar yra pas ką vaikai nelabai eina ant rankų pas svetimus? Pas mus nenori eiti pas …
Mano mazyle matosi labai mėgsta dėmesį, parduotuvėje visiems šypsosi, kalbina svetimus ir visai jų nebijo, bet, kad ant rankų eitu tai ne, jei tik pakviecia kas, kad ateik pas mane, varo neatsisukdama😂Keisčiausia tik, kad nuvažiavus pas uosius pradeda iškart verkt pamačiusi anyta, o jei nustoja iškart tokia įtampa, baimė vaike jauciasi.. Kartą net iš mašinos atsisakė lipt išgirdusi anytos balsą.Kaip keista ir nesmagu, o anyta taip matosi myli net dreba iš laimes dėl anukeles, ir va kaip gaunasi🤯
mikam parašė:
Labas mamytės. Aplankė gandrai po metelių. Gal dar yra tokių pačių? Kažkaip baisu kaip reikės su dviejais susitvarkyti 🤗
Sveikinimai!❤️
Roberttta parašė:
Sveikinimai!❤️
Ačiū! 🥰
mikam parašė:
Labas mamytės. Aplankė gandrai po metelių. Gal dar yra tokių pačių? Kažkaip baisu kaip reikės su dviejais susitvarkyti 🤗
Sveikinimai!!! Susitvarkysit
pirmajai bus beveik du metai
mikam parašė:
Aha yra.. mano vyras nevaisingas, teoriskai neitiketinai mazi sansai naturaliai pastoti, todel mes po IVF ir turim dvynius. Ir stai, spontaniskas nestumas, 7 sav. Man iki siol visiskas sokas 🫣
kamilekyoto parašė:
Aha yra.. mano vyras nevaisingas, teoriskai neitiketinai mazi sansai naturaliai pastoti, todel mes po IVF ir turim dvynius. Ir stai, spontaniskas nestumas, 7 sav. M…
sveikinu, tikrai neįtikėtina laimė
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai