Amarila parašė:
Ai beje nepasidžiaugiau. Nuo pirmadienio kai nevalgau nieko iš pieno produktų (pienas, sūris, varškė ir pan) - daug geriau vaikui su pilvuku![]()
O sviesto irgi nevalgote? Kuo jį keičiate?
Amarila parašė:
Ai beje nepasidžiaugiau. Nuo pirmadienio kai nevalgau nieko iš pieno produktų (pienas, sūris, varškė ir pan) - daug geriau vaikui su pilvuku![]()
swan118 parašė:
Taškelių nėra, bet yra guzas. Duodu kuo dažniau traukti mažylei, masažuoju, bet vis dar skausminga. Temperatūra pavyko iš vakaro nusimušti, naktį vėl kilo, bet daba…
uzsidekit kopusto lapa istrauks karsti
migle141 parašė:
uzsidekit kopusto lapa istrauks karsti
Jei dėsit kopūsto lapą tai būtinai išpjaukite skylutę kad nebūtų ant oreolės ir spenelio (tos vietos negalima šaldyti).
Agnė 1 parašė:
As prie jūsų..teko ir man atsisakyti visai pieno produktų tai dabar vaiko pilvo reikalai susitvarkė 😳
Aš irgi! Jogurtas, sūreliai, varškės apkepas, tiesiog pelėsinis sūris 🤤🤤🤤 Bandau tuos veganų pakaitalus valgyt 😅
Jolkk parašė:
Nenaudoju niekur sviesto
sumuštinius su veganišku kreminiu sūriu užtepu. Rimi yra Violife.
Amarila parašė:
Aš irgi! Jogurtas, sūreliai, varškės apkepas, tiesiog pelėsinis sūris 🤤🤤🤤 Bandau tuos veganų pakaitalus valgyt 😅
Oj man tas veganų ne prie širdies ( vienintelis dalykas ka is ten vartoju piena), tai tiesiog mano produktų sąraše nebėra pieno produktų, gaila, bet ką darysi..😳
Agnė 1 parašė:
Oj man tas veganų ne prie širdies ( vienintelis dalykas ka is ten vartoju piena), tai tiesiog mano produktų sąraše nebėra pieno produktų, gaila, bet ką darysi..😳…
Avižinis jogurtas pusė velnio Yoya
Dangustėė parašė:
Kaip migdote savo mažuosius? Maniškė nemiega nuo 6 ryto. 🤦 Miego nori, kovoja su miegu, akys klapsi, atrodo jau pradeda snausti ir pradeda rėkti.. net su papu užmig…
Dabar su antru vaiku suprantu ka drauge turejo galvoj, koks geris tas gimnastikos kamuolys..
nulekiau i Lidl,dbr jie ten po 7eu. Geri keli atsisedus pasokinejimai ir vaikas miega ! Jei zyze, verkia extra greit nuraminu ant kamuolio
o ir sau i sveikata nugarai, liuks daigtas
Pipiriuke parašė:
Jei dėsit kopūsto lapą tai būtinai išpjaukite skylutę kad nebūtų ant oreolės ir spenelio (tos vietos negalima šaldyti).
Dedu kopūsto lapą
Šiandien šiek tiek geriau. Matosi raudona krutis is apačios, kur buvo guzas..
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai