Dangustėė parašė:
Įdomu pasidarė. Pirmadienį eisim pas gydytoją 4 mėn apžiūrai. Skaičiau, kad jau nesvarbu kiek priauga vaikas, svarbu, kad priaugtų, svarbesni yra pirmi 3 mėnesiai, …
Pirmą mėn 800g. Po to 400-500'g
Dangustėė parašė:
Įdomu pasidarė. Pirmadienį eisim pas gydytoją 4 mėn apžiūrai. Skaičiau, kad jau nesvarbu kiek priauga vaikas, svarbu, kad priaugtų, svarbesni yra pirmi 3 mėnesiai, …
Pirmą mėn 800g. Po to 400-500'g
Erica1 parašė:
Iš ten perku bibs čiulptukus šviečiančius naktį, tai ir kramtuką tos firmos nusipirk sugalvojau. Jo jis toks kietokas, gal todėl ir patinka. Dar turiu tokį pririšam…
Net nezinojau kad iš bibs yra šviečiančių čiulptukų. Mano irgi juos naudoja, tai užsisakysiu. Nes naktį paprasto rast neina, o ir nupampę labai, reik naujų😃
Daphne parašė:
Yra svarbu. Reikia žiūrėti kaip vaikas auga. Todėl stebima kaip grafike svoris atrodo. Jei stipriai krenta per procentiles, tai ženklas labiau stebėti vaiką. Mano m…
O kiek sveria dabar? Pati dar maitinat?
Selija parašė:
Net nezinojau kad iš bibs yra šviečiančių čiulptukų. Mano irgi juos naudoja, tai užsisakysiu. Nes naktį paprasto rast neina, o ir nupampę labai, reik naujų😃…
Aš esu nusipirkus porą merliukų-zuikučių. Ant vienos 'kojos' pririšus soskiuką. Daug patogiau nei grandinėlės, nei spwc žaisliukai ar šviečiantys čiulptukai.
Dangustėė parašė:
Priaugo 700g. 🙂 jau nebe taip daug.
Amarila parašė:
Kurios naudojat Wonder weeks iš gruodinukų - kaip jum eina 4 raidos šuolis, tas kuris ilgasis? Ar su juo čia miego regresas? Mum sako už 3 dienų prasidės.
Man liko 20d suoliui. Bet sunku pasakyt, kas del dantu dygimo, kas del suolio. Gal viskas kartu susidejo, nezinau. Dienos miegai siaubingi, daznai is viso atsisako miegot, labai irzlus, buna labai graudziai ir stipriai isiverkia, sunku nuramint. Tqip pat pradejo keltis nakti ir budraut, ko ankaciau nebuvo. Ir nemiegant, ir miegant vis bando verstis. Taip pat valgydamas dauzo buteliuka, sukiojasi, spjauna, pradeda verkt(na bet cia del dantu).
Tinaina parašė:
Man liko 20d suoliui. Bet sunku pasakyt, kas del dantu dygimo, kas del suolio. Gal viskas kartu susidejo, nezinau. Dienos miegai siaubingi, daznai is viso atsisako …
Mano jau nuo 3 menesio jis verstis ismoko ir dabar kaip jusu nori verstis visada. Net ant lavinamojo kilimuko nebeidomu jam zaisti, nes nori ant pilvuko guleti 🤷♀️
medaus_bitutė parašė:
Mano jau nuo 3 menesio jis verstis ismoko ir dabar kaip jusu nori verstis visada. Net ant lavinamojo kilimuko nebeidomu jam zaisti, nes nori ant pilvuko guleti 🤷♀️…
O miegodamas nebando?
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai