Tirli pirli parašė:
Neturėtu būt jokių kitų simtomų be karsčiavimo esant tridienei. Man panašu, kad peršalo
Arba perkaito...
Tirli pirli parašė:
Neturėtu būt jokių kitų simtomų be karsčiavimo esant tridienei. Man panašu, kad peršalo
Arba perkaito...
ReDi. parašė:
Sveikos. Kas turėjot pridiene ar buvo vaimiukam sloga ir kosuliukas? 🤔
Sukilo temp, sloga yra ir kosuliukas po biški atsiranda. Gydytoja tik ryt po pietų…
Nebuvo nei slogos, nei kosulio, jautėsi tuo momentu blogai, kai kilo temperatūra.
Tirli pirli parašė:
Vat, kad rašo internete, kad retais atvejais būna sloga ir kosulys 🤷♀️

tai net nebežinau ką čia pasigavom..
Nakčiai užmigo neblogai..miegojo miegojo, kaip pradėjo verkdama rėkt, niekas nepadėjo, gerą pusvalandį visaip kaip raminom..matyt kažką skaudą ir nežinau kaip padėt 😔 tai nerami naktis bus..
ReDi. parašė:
Vat, kad rašo internete, kad retais atvejais būna sloga ir kosulys 🤷♀️
Ibuprom vaikiško neturit?
Sveikos, ar yra kuriu vaikai patys atsiseda, bet dar neissedi? Gal turit patarimu, kaip nuo kritimo atbulom apsaugot is sedejimo pozicijos? Nors ant zemes kartu nuolat sedim, nespejam sekunde paziuret ir jau krenta. Kosmosas, ka jau kalbet apie nuejima toliau bent pusmetri..
saulegraza9 parašė:
Sveikos, ar yra kuriu vaikai patys atsiseda, bet dar neissedi? Gal turit patarimu, kaip nuo kritimo atbulom apsaugot is sedejimo pozicijos? Nors ant zemes kartu nuo…
Reikia raumenis nugaros ilguosius stiprinti. Laikyti prispaustą prie savęs ranka ties klubais ir šiek tiek lenktis į šonus, pirmyn, o vaikas turi tiesiai išsilaikyti, nenusilenkti. Taip kinezė rodė
saulegraza9 parašė:
Sveikos, ar yra kuriu vaikai patys atsiseda, bet dar neissedi? Gal turit patarimu, kaip nuo kritimo atbulom apsaugot is sedejimo pozicijos? Nors ant zemes kartu nuo…
Nieko sėdžiu ir saugau. Stengiuosi, kad kuo daugiau sėdėtų pritaikomas. O db dar atrado žaidimą atsisėsti ir kristi. Mėgaujasi kaip aš jį gaudau 🙈
Amarila parašė:
Ibuprom vaikiško neturit?
Naudojam paracetamolio zvakutes. Ibuprom gal geresnes? 🤔
ReDi. parašė:
Naudojam paracetamolio zvakutes. Ibuprom gal geresnes? 🤔
Ibuprom vaikams sirupas. Jis ir nuo skausmo padeda.
Amarila parašė:
Ibuprom vaikams sirupas. Jis ir nuo skausmo padeda.
Paracetamolis irgi nuo skausmo
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai