Amarila parašė:
Ar 4 raidos šuolis seilės ir rėkimas po valandą iš niekur nieko? Arba ar gali imti rėkti nuo mano ledo pieniško suvalgyto??
O dantys nedygsta?
Amarila parašė:
Ar 4 raidos šuolis seilės ir rėkimas po valandą iš niekur nieko? Arba ar gali imti rėkti nuo mano ledo pieniško suvalgyto??
O dantys nedygsta?
Tinaina parašė:
O dantys nedygsta?
Nea, nematyt. Vėl kaip per 3 šuolį ėmė verkti vakare tiesiog. Nu nebenr sureagavo į mano pieniškus ledus suvalgytus... nzn 🤔
Amarila parašė:
Nea, nematyt. Vėl kaip per 3 šuolį ėmė verkti vakare tiesiog. Nu nebenr sureagavo į mano pieniškus ledus suvalgytus... nzn 🤔
O dar kažkokius pieno produktus vartojate?
Jei visiškai atsisakėte pieno produktų tada gaaaaal.
O dėl rėkimo, tai pamenu mano vyresnėlė išmokusi sąmoningai ėmė rėkauti ir cypauti, nu nes smagu buvo🤷♀️😂
Erica1 parašė:
Maniskis grynai samoningai dabar rekia! 😃 buna girdziu jau rekia po pietu miego, ateinu, o jis jau zvengia 😃 arba gultuky pradeda is niekur nieko rekti, nusijuokiu, ir tas jau juokiasi 😃😃 galvojau kas per nesamone
Erica1 parašė:
Nu ne, tokį rėkimą skiriu. O čia taip graudžiai...
jo visai nevalgau dabar, tik ledą vakar sugriešyjau
Amarila parašė:
Siaip mums tikrai buvo rekimas is niekur ties ketvirto menesio suejimu. Ir buvo ne tik po valanda. Budavo visa diena beveik. Vaikas viskuo nepatenkintas, padedi ant vystymo lentos verkia, idedi i lovyte verkia, ant ranku verkia. Visur verke. Bet po poros savaiciu praejo :))))) bet mums tada ir miegas nakti buvo visiskai sutrikes. Kai keldavosi po 1-2 kartus pavalgyti ir viskas, tai cia kelesi kas valanda, uzmigdavo tik supuojamas ir tik musu lovoj.
Amarila parašė:
Mums snd 4men.. rekia,zyzia rankos burnoj, pikta... dantu nematyt, bet jau snd nusisausiu maniau nuo zyzalu🥵
Amarila parašė:
Tada gal ir pilvuko/žarnyno reikalai. Kaimynė yra pasakojus, kad jos sūnelį pilvukas kankino beveik iki metukų, o ir paskui visokios alergijos ir tt
Agnė 1 parašė:
Gerai kad valgo .bet darzoves reiktu keisti i kita kas 3-4 dienas. Kad matyti ar yra alergija ar ne. Nes per diena nesimato ar pasireikš alergija ar ne. Mano mama j…
Duodu viena daržove 3dienas. Tai ragavom kolkas bulve , morka , miūga ir saldžia bulve. Bijau duoti kažkurį iš kopūstų , nes dar turim bėdelių su pilvo pūtimu.
Amarila parašė:
Šita gal info? Išsisaugojau
Ačiū ir šita išsisaugosiu
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai