Erikute1989 parašė:
Sveikos visos,
Pasiskaiciau ir man vis neislenda mintys.
Tikrai nestoras...mes penktadieni sveremes sveria 9.400 ugis 71 balandzio 20d buvo 4men ir nera storq visa putlute grazute su rinkelem 🥰😃 maitinu mp.
Erikute1989 parašė:
Sveikos visos,
Pasiskaiciau ir man vis neislenda mintys.
Tikrai nestoras...mes penktadieni sveremes sveria 9.400 ugis 71 balandzio 20d buvo 4men ir nera storq visa putlute grazute su rinkelem 🥰😃 maitinu mp.
XXma parašė:
Oo geras, pagaliau kazkas panasaus svorio ir ugio 😅 mano biciukas irgi 9,5kg ir 69cm
Ir nera jis storas, bet leskutes tai gerules 😁😁
Daphne parašė:
Aš esu nusipirkus porą merliukų-zuikučių. Ant vienos 'kojos' pririšus soskiuką. Daug patogiau nei grandinėlės, nei spwc žaisliukai ar šviečiantys čiulptukai.…
Gal galit parodyt., kas per zuikučiai🤔
Selija parašė:
Gal galit parodyt., kas per zuikučiai🤔
£2.18 25%OFF | Baby Towel Plush Stuffed Toys Cartoon Cute Rabbit Velvet Towels Soothe Appease Teether Newborn Soft Comforting Sleeping Toy gift
https://a.aliexpress.com/_ms9IaCW
Beezy parašė:
Oo geras, pagaliau kazkas panasaus svorio ir ugio 😅 mano biciukas irgi 9,5kg ir 69cm
Man taip gražu tokie burbuliukai kleckai🥰
Sveikos. Neberandu kurbkažkuri mamytė dalinosi iš daktarės info apie primaitinima. Gal galėtumėt vėl įkelti? Ačiū. Ir ar jau kuri primaitinate? Aš savo mergina pradėjau primaitinti priešvsavaite. Duodu po kelis šaukšteliu . Tai ji labai noriai valgo. Bet pritrūkau minčių kokias daržoves duoti.🙉
JolitaJ parašė:
Sveikos. Neberandu kurbkažkuri mamytė dalinosi iš daktarės info apie primaitinima. Gal galėtumėt vėl įkelti? Ačiū. Ir ar jau kuri primaitinate? Aš savo mergina prad…
O ką db valgoy?
JolitaJ parašė:
Sveikos. Neberandu kurbkažkuri mamytė dalinosi iš daktarės info apie primaitinima. Gal galėtumėt vėl įkelti? Ačiū. Ir ar jau kuri primaitinate? Aš savo mergina prad…
JolitaJ parašė:
Gerai kad valgo .bet darzoves reiktu keisti i kita kas 3-4 dienas. Kad matyti ar yra alergija ar ne. Nes per diena nesimato ar pasireikš alergija ar ne. Mano mama jau rodo ženklus kad nori mūsų maisto, galvoju jau bandyti duoti darzoves🙂
Agnė 1 parašė:
Gerai kad valgo .bet darzoves reiktu keisti i kita kas 3-4 dienas. Kad matyti ar yra alergija ar ne. Nes per diena nesimato ar pasireikš alergija ar ne. Mano mama j…
O kokius ženklus rodo?
105 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai