gittute parašė:
Sveikos merginos,
Laikykites❤️❤️❤️Užjaučiu...
gittute parašė:
Sveikos merginos,
Laikykites❤️❤️❤️Užjaučiu...
gittute parašė:
Sveikos merginos,
Oj kaip skaudu girdet..uzuojauta😢😢😢😘
gittute parašė:
Sveikos merginos,
Stiprybės.. ir laikykitės😔
Vikuzka parašė:
Blyn net nusijuokiau as tokia pati vistytepradzioj geriau saziningai o dbr nebelabai
![]()
Kartais pagalvoju kad tikrai nera ko saves smerkt- musu mamos ar močiutes mus gimde naturaliai be jokiu vitaminiuku ir sveikiausi vaikai gimė
KarinaBaby parašė:
As po echo. Viskas atitinka, bet as biski soke. Vaziavau ir zvengiau. Nesitikejau, bet pasake bus mergaite...as buvau isitikinus, kad berniukas. O vyras koks la…
Sveikinu! ❤️❤️
gittute parašė:
Sveikos merginos,
užjaučiu, laikykites 🙏🏼😔
gittute parašė:
Sveikos merginos,
Laikykites apkabinu ❤❤suprantu jus ,pati turejus 4 nesekmes,atrodo laukem kol sueis tie trys menesei kad atsipust galetum,o cia jokio atsiputimo,visad lieka baime,as atsipusiu kai laikysiu rankose savo svajone po tiek metu,kai stovesim abi tvirtai namie(kazkodel jauciu kad bus mergaite)❤❤❤o jum stiprybes begalines..
Peleda3 parašė:
sveikinimai🥰🥰🥰🥰 o ka pati jautei jog nesioji?
Berniuką! Pirmą kartą pasakė, kad kogero berniukas (bet buvo 8 sav) tai čia netikslu
Buvau beveik garantuota
VikMa parašė:
Idomu bus jus sekti instagrame😊 gal cia yra dar aktyviu instagrame?😊 Gal pasidalinsit profiliais?☀️
Ačiū labai! ❤ mano insta karina.mik ten jau rašiau apie nėščiąsias ir masažus, bet vėliau daugiau dalinsiuos. O kai pagimdysiu, duok Die viskas gerai, mesiu svorį instagrame
pirmą kartą man labai padėjo
KarinaBaby parašė:
Berniuką! Pirmą kartą pasakė, kad kogero berniukas (bet buvo 8 sav) tai čia netikslu
Blyn....o as tiek isitikinus jog laukiames mergaites😁 ar nebus priesingai😁
Pyragėlis parašė:
Sveikos, mes kolkas nieko neperkame, 🙈nežinome dar ką turesim, tai laukiam nesulaukiam kol pasirodys ka turi😊😏🥰 ir šeip labai šendien jaudinuosi vyras išvažiuoja i…
Neliudek,ne tu viena tokia,maniskis irgi svedijoj,buvo ten kai suzinojau jog laukiames ir bus ten kai galbut suzinosim ko laukiames😊
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai