Misė parašė:
Aš tai ai net neįsivaizduoju koki turi but skaičiukai... Jauciu ir as vaziuosiu tyrimukus pasidaryti...
Man vakar paeme krauja,tai dabar uz valandos turiu skambyti ir klausti tai bus idomu koki mano skaičiai 🙈
Misė parašė:
Aš tai ai net neįsivaizduoju koki turi but skaičiukai... Jauciu ir as vaziuosiu tyrimukus pasidaryti...
Man vakar paeme krauja,tai dabar uz valandos turiu skambyti ir klausti tai bus idomu koki mano skaičiai 🙈
jolanciuxe parašė:
Buvau ir aš šnd pasimatyme. Bet pamate tik puslyte, kad gimdoje... Ir nk daugiau... Pagal echo 5.00, o pagal mm t.b 5+2sav. Tai negi lelycio dar nesimato? 🤔🤔🤔 Pries…
Aš kaip buvau pas gyd buvo 5sav2d tai ir tik puslyte matė o vakar vėl važiavau jau buvo 7sav.2d jau širdelė plakė ☺️
Man siandien irgi mate tik puslele, sake nestumas 4-5 savaites, tai matyt labaai velyva ovuliacija buvo ir implantacina. Todel ir hcg neaukstas buvo. Sake gimdymo data vertinsim pagal echoskopus ir db uz 2 savaiciu, tai turetu jau sirdele plakti, tai tikiuosi taip
Ir bus.
Bezdzione parašė:
Man siandien irgi mate tik puslele, sake nestumas 4-5 savaites, tai matyt labaai velyva ovuliacija buvo ir implantacina. Todel ir hcg neaukstas buvo. Sake gimdymo d…
Kiek hcg buvo?
Kocia parašė:
Kiek hcg buvo?
169, cia po mzdg keliu dienu kai velavo menesines
Puskiniene parašė:
Yra idomus dalikelis dopleris. Galit namuose klausyti kudikio sirdutes. Pagooglinkit rasit daugiau info. Ka galiu pasakyt is patirties , pirkit su ekraneliu ten rod…
As ji turejus su pirmu , bet kiek zinau pagauna tik veleliau nestume apie 16 sav lyg buvo man su pirmaja ( kazkas tokio kad 16 tiksliai nepasakysiu ) bet aplink ta laika ☺️
Puskiniene parašė:
Yra idomus dalikelis dopleris. Galit namuose klausyti kudikio sirdutes. Pagooglinkit rasit daugiau info. Ka galiu pasakyt is patirties , pirkit su ekraneliu ten rod…
Dopleri rekomenduojama naudoti ne anksčiau kaip 16 savaičių. Dėlto kad galit ir nemokėti rasti širdelės plakimo ir poto nereikalingas stresas.
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai