Haske parašė:
Sveika,ačiū!Dabar svarbiausia,kad nustotų teplioti.Sekantis vizitas 29d.
![]()
O daktare nesake juo ko teplioja jums?
Haske parašė:
![]()
O daktare nesake juo ko teplioja jums?
zumbuke parašė:
o kažką dar vargina dažnas šlapinimąsis? Mane nuolatos, su pirmu tik į galą buvo...
Aš jaučiu pina pūslę ištisai. Vakare, tai kažkas baisaus, kas 20 minučių einu, nors nekažką ir būnu prikaupus🤭
zumbuke parašė:
o kažką dar vargina dažnas šlapinimąsis? Mane nuolatos, su pirmu tik į galą buvo...
Mane vargina net naktį 5max kelimai
Haske parašė:
![]()
Dziaugiuosi uz tave lb
Noriu tikėti... parašė:
Sveikos mamytes,sianakt sapnavau kad viena is cia suzinojo kad laukiasi dvynuku,ir paskui ejau i gizita ir daktars sako jus laukiates dvynuku😀
Zek dar ir pasitvirtins sapnas
lb laukiu savo vizito taipat bet skanas bus tik mazdaug rugpjucio men vis pagalvoju o jeeeeei bus du
Jmuste parašė:
Mane vargina net naktį 5max kelimai![]()
Tai reišk viskas normaliai ir man į vakarą, naktį suintensyvėja...keliuos 5 kartus prieš užmiegant ir dar 3 naktį
svtglį nusimato su palatkėm miegas gamtoj, tai jau galvoju varyt į vaistinę ir paimt mini bidė užsukamą :)))))))))))))) uoj juookas juokais...
zumbuke parašė:
Tai reišk viskas normaliai ir man į vakarą, naktį suintensyvėja...keliuos 5 kartus prieš užmiegant ir dar 3 naktįsvtglį nusimato su palatkėm miegas gamtoj, tai …
Čia normalu kad lakstom i wc.
Buvau ir aš šnd pasimatyme. Bet pamate tik puslyte, kad gimdoje... Ir nk daugiau... Pagal echo 5.00, o pagal mm t.b 5+2sav. Tai negi lelycio dar nesimato? 🤔🤔🤔 Pries tai buvusi nestuma (nesekminga) 5+6sav jau ir sirdele plake... Tai db taip neramu... 😥😥😥
Nors HCH auga gerai:
09.06 - 563; prg 20,84, norma iki 44
11.06 - 1474; prg 27.66
16.06 - 9932; prg 35.49
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai