sangreda parašė:
Man 8+1 paskutinį kartą žiūrėjo ir per viršų ir per apačią, visur matėsi širdelės pulsavimas, gan ryškiai, nors pozuoti nuotraukai visai nenorėjo🙂 labai tikiuosi, k…
Tikiuosi🙄
sangreda parašė:
Man 8+1 paskutinį kartą žiūrėjo ir per viršų ir per apačią, visur matėsi širdelės pulsavimas, gan ryškiai, nors pozuoti nuotraukai visai nenorėjo🙂 labai tikiuosi, k…
Tikiuosi🙄
Neringuteee parašė:
Man mandarinai laaabai padėjo kai pykinti pradėdavo, dar kartais būna tokių dienį, bet tikrai rečiau jau![]()
Mandarinai lyg neblogai veikia ir mane 🤞
sangreda parašė:
Keptas buves ir aš vakar išbandžiau ir man jos labai tiko, esu bulvinė, kas labiausiai netinka tai mėsa, tiek mėgdavau kepsnius ir viską, o dabar net neskanu🤣…
Tikrai! Man irgi mesa su siuo nestumu kazkoks blogis 😅smirda baisiausiai 🤣🤣gerai,kad bent dar kolkas gamint galiu is jos,bet apdorojus ji man pasmirsta siaubingai... O reikia vaikui gamint,vyras dar isgyventu kazkaip,bet vaikas 🤦issiviriau barsciu, nu taip 50/50kazkas nepatiko,bet dar nezinau kas 🤣🤣🤣
Isvis jei ne sunus,tai turbut valgyciau kelis vaisius,va gal bulves ir kokia atrasta sriuba 🤣o toliau merdeciau lovoj 🤣
FFroska parašė:
O jums merginos neskauda skrandžio? Jau nebežinau ką valgyt vakare skrandis dega atrodo..iki nėštumo nieko nebuvo..
Panasu i remeni, is vaistu,tai frutinas labai liuks, renie nepatartina del kenksmingu medziagu,o siaip vanduo vanduo vanduo, dar sakyciau stenkites valgyt kaip skrandininkai,bet,deja,su pirmu nestumu suvokiau,kad tai,kas veike iki tol,nestumo metu visai nepadeda,tad ieskokit kas jums mazina rugstinguma
Kruopytee parašė:
Man išvis yra tik keli produktai kuriuos galiu valgyt, nuo ko nepykina ir kas nesmirda, tai šviesi duona, avokadas, rūkyta lašiša, šparagai, marinuoti burokėliai, v…
Suprantu jus,man lygiai taip pat,sian rasiau vyrui sarasa ka nupirkt ir verkt norisi,nes pagalvojus apie maista iskart supykina...su sunum pykino,bet galejau valgyt viska,o dabar... 🤦
Smurfyte parašė:
Sveikutės, su dideliu liūdesiu tariu jums sudie. Netekome savo pupelės.![]()
![]()
![]()
Begalo uzjauciu! Laikykites! Daug daug stiprybes,stipriai apkabinu 🥺🫂
Mondalin parašė:
Oj panašiai kaip ir aš... Aš net nebegaliu gaminti, vyras gaminasi pats 🤦♀️ liepiu uzdaryt virtuves duris atsidaryt langa ir pajungti gartrauki. Be mėsos man ir ne…
As kazkodel apie pieno produktus irgi pamasciau, paprasiau cyro parnesti kefyro,gal jis kazkaip pades egzistuot 😅
Aš vaisių negaliu jokių valgyt, nu apelsinas dar ne toks baisiai šlykštus, visi kiti smirda ir šlykštaus skonio🤢🤦♀️ bulvės, pienas, bandelės vienos tokios su šokoladu, makaronai, ir dar sriubos... Ir marinuoti agurkėliai🤤🤤🤤🤤🤤🤤 vyras su vaiku paprašė parvežti picų savaitgalį, tai žiaugčiojau visą kelią kol aš jas parvežiau🤢 ai kava irgi baisiai baisiai smirda, iki vėmimo net jeigu užuodžiu😀 tikiuosi kad viskas gryš į savo vėžias anksčiau ar vėliau😄🙏
FFroska parašė:
O jums merginos neskauda skrandžio? Jau nebežinau ką valgyt vakare skrandis dega atrodo..iki nėštumo nieko nebuvo..
Man skrandį skauda siaubingai, jau 3sav kankinuosi, svoris -5kg, valgyt nieko negaliu, tik biski grikiu ir sriubos 😔 tai teks gastrofibroskopija daryt, žiūrės kas ten vyksta.
Smurfyte parašė:
![]()
![]()
Užjaučiu ir stiprybės 😥❤️
Mondalin parašė:
Aš vaisių negaliu jokių valgyt, nu apelsinas dar ne toks baisiai šlykštus, visi kiti smirda ir šlykštaus skonio🤢🤦♀️ bulvės, pienas, bandelės vienos tokios su šokol…
Su pirmuoju galejau kapote kapot raugintus agurkus,paragavau uzvakar,viska teko ismest 🤦nu tokie fe 🤣o marinuoti man rugstis kelia 🤦
Kruopytee parašė:
Man išvis yra tik keli produktai kuriuos galiu valgyt, nuo ko nepykina ir kas nesmirda, tai šviesi duona, avokadas, rūkyta lašiša, šparagai, marinuoti burokėliai, v…
Oj kaip pažįstama, irgi atrodo viskas dvokia kazkokia chemija, maisto skonis kaip muilo, galiu tik grikius ir dar sriuba kartais valgyt..
Bite maya parašė:
Man skrandį skauda siaubingai, jau 3sav kankinuosi, svoris -5kg, valgyt nieko negaliu, tik biski grikiu ir sriubos 😔 tai teks gastrofibroskopija daryt, žiūrės kas t…
Man su pirmu nėštumu pradžioj buvo, ne tik skrandis bet ir žarnynas. Dėl skrandžio maltus linų sėmenis karštu vandeniu užpildavau kai pravėsdavo tą košė suvalgydavau tai sutepdavo viską ir apsiramindavo. Šį kart kol las tik dukart naktį rėmuo pasirodė ir ramu. Man daugiau tas atsirūgimais pasireiškia.
Smurfyte parašė:
![]()
![]()
Užuojauta jums ir stiprybės
Smurfyte parašė:
![]()
![]()
Ech.. laikykites🤍😔 kaip gaila is tiesu.. pradzioj pamenu dar buvo daugiau tu isejimu, persileidimu, o dabar jau atrode nusistovejes, ramesnis laikas visoms, stabiliau siek tiek ir va se tau.. 😔
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai