Morkyte_86 parašė:
va tokiu ieskau ir niekur nerandu
Su soskem dabar sudėtinga. Aš merginai savo ieškojau avento minkštų soskyciu, neradau, teko pirkti kitokias.
Morkyte_86 parašė:
va tokiu ieskau ir niekur nerandu
Su soskem dabar sudėtinga. Aš merginai savo ieškojau avento minkštų soskyciu, neradau, teko pirkti kitokias.
pasiguodziau ir paverkiau uzvakar kad mums amzinas suolis,kabom ant papuko, tai kaaaaa!
siandien po gal menesio nemiegojimo daugiau nei pusvalandi diena,vezime ir dar lauke nusmigom 3,5val!!! butu dar knarkes,bet prikeliau del papuko😶 kazkoks kosmosas,nesupratau nei kas ivyko nei ka veikt turejau,pripratau su nemiegalium😀 pavalgė(valgydavo apie valanda,dabar 15min),panešiojom ir atsisedau pas uošvius ant supyniu lauke pasupuoti, viens du trys ikeliau i vezima ir stebuklas ivyko😇 tikiuosi nuo siandien,toki pietu miegeli VISADA turesim😊
Sveikos!
Nežinau ar mane dar pamenate. Nėštumo metu buvau gan aktyvi grupėje. Gimus sūnui buvau gan užimta, nes jis buvo gan neramus ir kažkaip nebeužsukdavau čia. Šiandien pamačiau, kad ir toliau bendravimas vyksta, smagu.
Mes laikomės neblogai, nors ir berniukas ne iš ramiųjų. Kartais būna per dieną nusnaudžia vos pusvalanduką, kartais ir visas 3 valandas. Labai džiugu, kad naktimis gerai miega. Kartais kai užmiega 23 val, tai tik apie 6-7 prabunda, pamaitinu ir miega toliau iki 10 val. Kartais dar būna vienas kėlimasis apie 4 ryto, pavalgo ir toliau miega iki 8-9. Šita antra varianta jau skaitau sunkia naktiki
beje, kol nepradejau vaiko nakciai vystyti, tai miegojo naktimis zymiai prasciau. Dabar kiekviena nakti ir pietu miegeliui vystome.
Tikiuosi jūs visos laikotės puikiai.
Dolen parašė:
O kuom maitinat? 🙂
MP 🙂
Rodo parašė:
Maniskis kažkada nuo maždaug 23 val iki 5:15 miegojo,tai jaučiausi persimiegojusi net😄 Iki 6:30,tai rojus išvis🙈
Aš keliausi žiūrėt ar kvėpuoja 😬
laurushis parašė:
Kaip jum gerai, kad išmiega tiek 🙂 maniškis kaip laikrodukas kas 3 val.keliasi😀
Maniškė vis kelėsi kas 2val valgyt tiek dieną tiek naktį, paskutine savaite naktį jau kas 4valandas kelėsi, o šian stebuklas aišku matyt pirmas ir paskutinis 😁
Liepa1234 parašė:
Sveikos!
Nežinau ar mane dar pamenate. Nėštumo metu buvau gan aktyvi grupėje. Gimus sūnui b…
Labas.🙂 pamenu ir vis pagalvodavau kažin kaip laikotės,nes aktyviai dalyvavot iki gimdymo🙂 Vystymas ir mums vienu metu gelbėjo,dienos miegui vystydavau,bet galiausiai jis ismoko iš to vystyklo išsikapanot,o ir gaila man jo suvystyto pasidarė.🙈
Rodo parašė:
Labas.🙂 pamenu ir vis pagalvodavau kažin kaip laikotės,nes aktyviai dalyvavot iki gimdymo🙂 Vystymas ir mums vienu metu gelbėjo,dienos miegui vystydavau,bet galiausi…
Musu irgi kartais issikapanoja is jo, nu bet nevisad
man irgi gaila, nes toks kaip kebabiukas, bet be jo visai nepamiega
Smagu sugrįžti į šia grupę, manau daug praleidau 😬
Liepa1234 parašė:
Musu irgi kartais issikapanoja is jo, nu bet nevisadman irgi gaila, nes toks kaip kebabiukas, bet be jo visai nepamiega
![]()
Labai džiugu kad vėl prisijungėte į gretas, o veiklų čia mamoms netrūksta
kaip aš galvoju dieną gali raganauti vaikas bet nu naktį taaaaip norisi kad miegotų
man kiekvieną naktį panika kad nesugalvotų šnekėti ir nemiegoti, todėl tik jaučiu kad muistosi iškart mama su (.) prisistato
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai