Dolen parašė:
Tai aš tikriausiai anksčiausiai gimdyti turėčiau, gegužės 2 🙂 NGA prasites tuo atveju, jei bus komplikuotas gimdymas ir jūs nuėjusi pas ginekologė paprasysit pratęs…
tuomet tikrai galim būt ramios
Dolen parašė:
Tai aš tikriausiai anksčiausiai gimdyti turėčiau, gegužės 2 🙂 NGA prasites tuo atveju, jei bus komplikuotas gimdymas ir jūs nuėjusi pas ginekologė paprasysit pratęs…
tuomet tikrai galim būt ramios
Dolen parašė:
Aš kol kas taip pat gegužės 2 d. Bet po 20 sav echo manau, kad persikels į gegužės 1 d. arba balandžio 30 d. 🙂
Galadrielle parašė:
Aš kol kas taip pat gegužės 2 d. Bet po 20 sav echo manau, kad persikels į gegužės 1 d. arba balandžio 30 d. 🙂
O kodėl pasiankstins keliom dienom?
Mano gimdymo data pagal mm - 05.06. Pagal visus echo vaikas savaite didesnis. Tai kai sausio pradžioj eisiu pas gydytoją, tuerėtų spręst, ir tikiuosi, kad paankstins gimdymo datą viena savaite. Gydytoja buvo minėjus, kad jeigu iki savaitės vaikas didesnis - nekeičia datos.
irisas parašė:
O kodėl pasiankstins keliom dienom?
Mano gimdymo data pagal mm - 05.06. Pagal visus echo vaikas savaite didesnis. Tai …
man taip pat viskas
data geguzes 4, o ponas visa savaite didesnis, kaskart kai matuoja. syvakar pas Beniusiene keliauju, tai bus idomu jos izvalgos. bet mano gydytoja sake, kad jei tik savaite skiriasi, gimdymo datai itakos neturi
Lau32 parašė:
man taip pat viskasdata geguzes 4, o ponas visa savaite didesnis, kaskart kai matuoja. syvakar pas Beniusiene keliauju, tai bus idomu jos izvalgos. bet mano gyd…
Kiek jums šiandien laiko pagal mm? Parašykit kaip seksis šios dienos vizite😊
Lau32 parašė:
man taip pat viskasdata geguzes 4, o ponas visa savaite didesnis, kaskart kai matuoja. syvakar pas Beniusiene keliauju, tai bus idomu jos izvalgos. bet mano gyd…
Mano ponas irgi savaite didesnis
Man gydytoja sakė, kad iki savaitės jeigu didesnis - gimdymo datos nekeičia. Jeigu savaite ir daugiau - koreguoja gimdymo datą. Aš norėčiau, kad paankstintų, nes pirmus du nėštumus pernešiojau, vieną - 10 dienų, kitą - 11 dienų, ir abu skatino, mano gimdymai patys neprasidėjo nė vienas. Tai bijau, kad su šituo nebūtų tas pats - bus gimdymo data 05.06, plius dar 10 ar 11 dienų, o jei dar ponas savaite didesnis ir taip
Na, po praeito didžiojo echo, kurį darė 12 sav, vaikas 5 dienom atsilieka nuo mm. Nes mano ovuliacija vėlyva. Tai įrašė, kad gegužės 2 d. O prieš tai buvo 6 dienom atsilikęs, tai sakė gegužės 3 d. Tai pagalvojau, jeigu tas atsilikimas mažės, tuomet ir data turėtų keistis. Nežinau, kaip čia yra.
Rodo parašė:
Kiek jums šiandien laiko pagal mm? Parašykit kaip seksis šios dienos vizite😊
man siandien 19+7 arba lygiai 20 sav
Visdarlaukianti parašė:
Aš irgi galvojau apie tai, kad tiesiog nepateiknėt prašymo ir tiek![]()
Bet jei cp tai automatiškai pratęsia.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai