Daivikii parašė:
Ar visi jau turite vardus vaikeliamas? Mergaitėm? Pirma dukra buvo taip lengva sugalvoti vardą, dabar atrodo kosmosas su tais vardais ir taip sunku išsirinkti, atro…
Pas mūsų jei butu mergaite buciau davus Elėja labai patiko..🙂
Daivikii parašė:
Ar visi jau turite vardus vaikeliamas? Mergaitėm? Pirma dukra buvo taip lengva sugalvoti vardą, dabar atrodo kosmosas su tais vardais ir taip sunku išsirinkti, atro…
Pas mūsų jei butu mergaite buciau davus Elėja labai patiko..🙂
Daivikii parašė:
Aš dar kol nežinojau lyties tai tiek daug variantų mergaitei patinkančių turėjau. O pasirodo tenka rinkti berniukui.. Nelengvas iššūkis, bet atrodo apsisprendėm, per ilgai nesvarstėm.. buvo vienas, kuris tiko abiems tai ties šiuo ir apsistojom 😁
Man irgi buvo tokios mintys, kad tokiu laiku ten dar neišsivystęs žmogelis ir šiek tiek bijojau pirmo vaizdo, kai ėjau susitikti su ja. Bet va, pasirodo, ten jau žmogeliukai kaip turi būt ir pas visas čia esančias jie jau tokie.
P.S. matau, kaip jums visoms jau sunku ir kankina nėštumo pabaigos nepatogumai, bet pakentėkit, iš visos širdies linkiu visoms gimdyti laiku🙏🙏🙏 tos kelios savaitės praeis labai labai greitai.
Niusia parašė:
Sveikos,
Paskaitau, ką kalbat, kai laukiu atsikeliant mažylės🙂🙂
Kokia grazuole 😊augit stiprekit.💓
Vaikystė parašė:
Aš dar kol nežinojau lyties tai tiek daug variantų mergaitei patinkančių turėjau. O pasirodo tenka rinkti berniukui.. Nelengvas iššūkis, bet atrodo apsisprendėm, pe…
Man ir buvo issukis buvo su berniuko vardu nes namie daug teiseju.😅Vienam patinka kitam nepatinka kol apsisprendem galu gale.😊
Daivikii parašė:
O su galūne lė man nemažai irgi gražių pasirodo 😁 Radvilė, Jogailė, Deimilė, Paulė, Eivilė, Tautvilė...
Vaikystė parašė:
Aš dar kol nežinojau lyties tai tiek daug variantų mergaitei patinkančių turėjau. O pasirodo tenka rinkti berniukui.. Nelengvas iššūkis, bet atrodo apsisprendėm, pe…
Mes lygiai taip pat😊
Niusia parašė:
Sveikos,
Paskaitau, ką kalbat, kai laukiu atsikeliant mažylės🙂🙂
Jetus koks grožis🥺💜
rudaake1991 parašė:
Sutinku, priemonė, bet ji nekainuoja jokių pastangų, lyginant su supimu ir pan, apie ką kalbėjau anam poste dėl migdymo.Geras būdas ir supti tarkim, nieko nesak…
Del supimo, savo vaika supom,ir as ir vyras, visvien verkdavo, o paguldydavom i lovyte, paglostom ir ramesnis tapdavo, uzmigdavo,nu nepatikdavo jam tas,nors tu ka, bandem ir ne viena kart. Na ir nesupdavom, ir uzmigdavo
taip turejom ciulptuka,nenorejom, bet poto davem, biski paciulpdavo,ir spjaudavo lauk ir miegojo. O paaugo, jam kai dantys pradejo dygt, tai bande viska griauzt, zaisliukus,knygutes,duodavom specialius dantukams,ne,meta lauk.paimdavo ciulptuka ir ji griauze:))) na ok, jei tau ramiau taip,netrukdysim. Poto soske tik pries miega,uzmigdavo, ziurim isspjauna ir miega be jos.
Miss Cherry parašė:
Sveikos. Pildaus krepšį į ligoninę ir kilo klausimas. Kokias sauskelnes perkat sau? Gydytoja patarė įsigyti sauskelnes. Bet turbūt praverstų ir spec. įklotai - koki…
Pirmom dienom del kraujavimo pats patogiausias dalykas buvo sauskelnes Tena , higienines putos Clogin-buvau isigijus, bet baigesi extra Cp,tai ir nepasinaudojau,nezinau efekto,bet rase kad geros jos. Del speneliu,vieniems kremukai tam tikro gamintojo,kitiems kompresiukai, nes tik naudojimo budu galit zinot ar jums tai tinka.aisku i gimdykla galima su maisiuku.jei jums telpa, pampersai, vaikiukui rubeliai pampersiukas,telefonas,pakrovejas,vanduo jums,ranksluostukas,tada taip.
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai