Saulė Jūra parašė:
O ką jūs itarinejote? Mano dukra irgi gan sociali, neturi baimės svetimiems, bet aš labiau priskirčiau prie atviros ir drąsios asmenybės bruožų 😅
su drovumu cia nesusije, tiesiog daktare visko klausinejo
Saulė Jūra parašė:
O ką jūs itarinejote? Mano dukra irgi gan sociali, neturi baimės svetimiems, bet aš labiau priskirčiau prie atviros ir drąsios asmenybės bruožų 😅
su drovumu cia nesusije, tiesiog daktare visko klausinejo
Mamos, kas jau skiepyjote vaikus (arba ruosiates) nuo erkinio encefalito: kokia vakcina skiepyjot / skiepysit?
skaitau, kad prie Ticovac salutiniu nera pminetas karsciavimas, o prie Encepur yra. Apskritai Ticovac attrodo lengviau turi buti pernesama. Ar tiesa? Ar pasiteisino? Ar buvo kokiu salutiniu skiepyjant? ir po 1 ir po 2 dozes domintu?
nei kokiu intervalu skiepyjot? iprasta schema 2 doze galima duoti po 1 -3 men. trecia po 9-12 men. Tai ar skiepyjot po 1 men ar rinkotes ilgesnius tarpus?
Chinchinke parašė:
Mamos, kas jau skiepyjote vaikus (arba ruosiates) nuo erkinio encefalito: kokia vakcina skiepyjot / skiepysit?
Sveika, skiepijom Ticovac pernai pavasario gale berods, vasarą po 3 mėn antrą skiepą gavo, dabar greitu metu skiepysim trečiąkart. Mums jokių šalutinių nepasitaikė nei po pirmo, nei po antro skiepo.
Hipatija parašė:
Sveika, skiepijom Ticovac pernai pavasario gale berods, vasarą po 3 mėn antrą skiepą gavo, dabar greitu metu skiepysim trečiąkart. Mums jokių šalutinių nepasitaikė …
Identiškai
Sandina parašė:
Sveikos merginosar dar kas maitinat savo vaikucius naktimis? Maniskis vis dar keliasi pora kartu per nakti ir isgeria po 150 ml pieno. Norisi viska jau nutraukti…
Ėmėm skiesti prieš 2 gimtadienį ir nustojo keltis, kai liko vanduo.
Sandina parašė:
Sveikos merginosar dar kas maitinat savo vaikucius naktimis? Maniskis vis dar keliasi pora kartu per nakti ir isgeria po 150 ml pieno. Norisi viska jau nutraukti…
O kas čia nenormalaus? Jeigu keliasi, reiškia, turi tokį poreikį. Kitas klausimas, kiek tai mamai priimtina. Man jau fiziškai buvo per sunku naktimis budintis žindyt, o paskui 6 ryte darban, tai tiesiog nebedaviau, dabar kaip ir išmiega, bet visokių naktų pasitaiko, būna, gaunu su ranka per veidą, nes neduodu 🙈
Sandina parašė:
Nėra normos, bet ir tokio amžiaus vaikai tikrai gali nevalgyti naktimis, čia gal labiau įprotis.
Mes dar nenutraukėm MP, tai keliasi 2 kartus, žadu kitą mėnesį nutraukti 🤞
Milais parašė:
O kas čia nenormalaus? Jeigu keliasi, reiškia, turi tokį poreikį. Kitas klausimas, kiek tai mamai priimtina. Man jau fiziškai buvo per sunku naktimis budintis žindy…
Man ir tsip buna😀
Sandina parašė:
Sveiki, taip maitinu naktimis dar vis 😇 Labai jiems normalu dar prašyti to pienuko ir keltis naktị. Nuo 2 iki 3 metụ jiems reikia tiek pat artumo ir saugumo , kaip ir naujagimiems . ❤️
Nutraukti neplanuoju pakolkas , aš labiau už savaiminị atsijunkymạ 🌻
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai