lauherm parašė:
Sveikos. Tos, kurios turit demar batus, ar jie tinka plačiai pėdai ir su aukšta keltimi?
saviškei su plačia pėda demar pirkau
lauherm parašė:
Sveikos. Tos, kurios turit demar batus, ar jie tinka plačiai pėdai ir su aukšta keltimi?
saviškei su plačia pėda demar pirkau
Chinchinke parašė:
jus Vilniuje? galiu pasakyt, ka man rekomendavo aplankyt
Ka rekomendavo ? Taip Vilniuje.
Kiek is pulmonologi ir Lor ziniu, tai adenoidai. Kitaio sake ir nebus . Neserga neuzkreciamas bat ir knarks kol isaugs arba isoperuos 🤦🏼♀️ darzeli tai turbut niekas nepatikes sakys serga.. nors musu darzelyje visi snargletus vaikus veda ir nieko.
Chinchinke parašė:
Maciau kazkada diskusija apie kombius ir Reima, bet neskaiciau, nes maniau, apsieisim su buvusiu dar... bet ziuriu, kad reikia visgi.... Tai man kaip ir rekomendavo…
Musu toks pats ugis . 92 rubelius nesiojas bet ir 98 jau daug ka nesioja . Kiek ilgokos rankoves ir kelnytes bet ne per daugiausiai. Pirkau Reima Lapi 92 dydi. Tai puikiai tiko ir dar biski rezervo yra . Manau ziemai uzteks . 2 snaigutes . Sake musu ziemai pilnai 2 uztenka. Ejom i lauka tai apacioje plona bliuske ilgom rankovem ir treningai ploni arba petkelnes. Tai vaikas siltas . Kolkas patenkinta .
Gnybze parašė:
Ka rekomendavo ? Taip Vilniuje.
Kiek is pulmonologi ir Lor ziniu, tai adenoidai. Kitaio sake ir nebus . Neserga ne…
https://www.manodaktaras.lt/gydytojas/vaiku-pulmonologas/jovita-mazeikiene/2981
pulmonologe Jovita privacioje klinikoje netoli Ukmerges maximos, ir LOR vaikiskas northway med centre, vyrukas. pavardziu dabar nepamenu
Dianastre parašė:
Sveiki, atėjau su klausimu. Galbūt turite idėjų ką šiemet Kalėdų seneliui palikti po egle? O gal turite nusisekusiu žaislų? 🤔😄 Taip norįs kažką padovanoti, kad poto…
Mes nupirkom Conetix papildymą, seneliai Lego Duplo. Lego jau ir dabar įdomu tos visos mašinytės, o Conetix dar į priekį, kol kas daugiau rūšiuoja jas, bet visi aplink kas turi tai sako iki 6m pilnai vaikai su jais užsiima, netgi ir ilgiau įdomu būna
Hipatija parašė:
Sveikos. Smalsu, kokiu miego režimu gyvena vaikučiai nelankantys darželio? Mano panelė kažkaip palaipsniui perėjo į gan vėlyvą: keliasi apie 8-9 val, pietų einam mi…
Mes panasiai, tik nakčiai anksciau bandome eiti miegoti, apie 21:30-22:00 🙈
Sveikos. Kaip tik norejau klausti ar kieno vaikai eina velai miegot ir migdymasis ilgas? As baigiu isprotet... Keliu apie 7:30 i darzeli. Darzelyje miega 13:30-15:30. Nakciai uzmiega tik 22:30-23... budrauja 7 valandas. Man tas velyvas miegojimas dar butu nieko, bet ar anksciau, ar veliau migdyciau, migdymas trunka 40-60min. Mano niekada nebuvo lengva miegotoja, bet tiesiog dabar net nebelaukiu vakaru, nes valanda laiko migdyt atrodo bloga pasidaro..😬
Hipatija parašė:
Sveikos. Smalsu, kokiu miego režimu gyvena vaikučiai nelankantys darželio? Mano panelė kažkaip palaipsniui perėjo į gan vėlyvą: keliasi apie 8-9 val, pietų einam mi…
Pas mus panašiai jau koks mėnuo, nors amžius tik 1,9. Jeigu pamiega dieną, nakčiai be 23-23:30 be šansų užmigdyti. Tai jeigu taip nutinka, kad ryte atsikelia 9 ar kiek vėliau, dažnai dieną nebemigdau iš vis, tada nakčiai guldau 19-20 val. (yra buvę ir 18 val). Na o jeigu atsikelia 6-7 val (kas būna labai retai), tada pietų miego būtinai migdau, nes spėja pavargti.
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai