2023.11.23 22:26 (prieš 2 m.)
Polarbear parašė:
Na 5 mėn žiauriai atrodo 😟
Maniškis verkia, bet nuo maisto neatsisako ir dar prašo 🙈😁 bent kažkokia paguoda.
Man irgi tie 5 mėnesiai žiauriai atrodė, bent iš šalies, bet va ėjo praėjo ir šiais mokslo metais viskas puikiai 🤔 jei valgo, tai, manau, viskas ne taip ir prastai! Mano ponulis tą savo protestavimo savaitę buvo atsisakęs valgyt pats, na bet sutiko būti maitinamas
o dukros grupėj yra berniukas, kuris tik dabar (trečiais lankymo metais) pradėjo valgyt daržely 🤯
Chinchinke parašė:
Maciau kazkada diskusija apie kombius ir Reima, bet neskaiciau, nes maniau, apsieisim su buvusiu dar... bet ziuriu, kad reikia visgi.... Tai man kaip ir rekomendavo…
Beveik 100 proc. garantuoju, kad jums tiks 86 dydžio Reima. Aš praeitais metais per išpardavimus nupirkau 92 dydžio Reimą saviškiui, tai kol kas dar laaaabai didelė. Realiai tinka mano 98 cm ūgio mergaitei. Vaikinas rūbus irgi 92 dydžio nešioja. Dabar esu nupirkus 86 dydžio Lassie, tai pats tas. Man gal
Lassie net fainesnis, nors parametrai, sako, Reimos geresni, nu bet nelys su tuo kombiu nardyt. Šiaip, kiek skaičiau, mūsų žiemoms tos dvi snaigės per akis, su trim lyg ir per karšta būna, bet čia turbūt individualu.