Simi33 parašė:
Sveikos!
Sveikinimai sulaukus savojo pupuliuko 💖
Simi33 parašė:
Sveikos!
Sveikinimai sulaukus savojo pupuliuko 💖
Simi33 parašė:
Sveikos!
Sveikinimai💙
Simi33 parašė:
Sveikos!
Sveikinimai!
Simi33 parašė:
Sveikos!
Sveikinimai didžiausi! Būkite sveiki ir sotūs mamos pieneliu! 🎈🧸
LauraLaura1989 parašė:
Sveikutes rytoj jau termino diena o vis dar kaip tebevyksta tie nereguliarus sąrėmiai taip ir tebėra nieko visai nesuprantu kada viskas prasidės nes jau tikrai pava…
Laikykitės! Bet kuriuo atveju nebedaug liko 🙂
O ką jums liepė daryti, jei ryt neprasidės? Važiuosit kur nors pasirodyti?
Lavima parašė:
Laikykitės! Bet kuriuo atveju nebedaug liko 🙂
O ką jums liepė daryti, jei ryt neprasidės? Važiuosit kur nors pasirodyti?
Poryt esu gavusi pas savo ginekologės jeigu rytoj dar nieko neįvyks tai net nežinau ką ginekologe pasakys ar dar sakys laukti ar dar jau nebe 🙄🙂
LauraLaura1989 parašė:
Sveikutes rytoj jau termino diena o vis dar kaip tebevyksta tie nereguliarus sąrėmiai taip ir tebėra nieko visai nesuprantu kada viskas prasidės nes jau tikrai pava…
Nesijaudinkit. Man šiandien termino diena. Buvau ir pas gydytoją, ir pas ginekologą. Patikrino, ginekologas išrašė siuntimą į stacionarą akušeriniame skyriuje ir dabar reikes iki gimdymo važinėti nuo 9 ryto. 🙂🙈
Žydrė Kriščiūnienė parašė:
Sveikos man mano genekologė liepė atvažiiot pačiai anksčiau į Šiaulių moters ir vaiko klinika spalio 6d. O gimdymo data tik 11d. Gal del to kad viskas gali vykti an…
Bet jei jums jokių gimdymo požymių nebus ir vandenys nenubėgs, tai manau personas siųs atgal namo.
Nebent jei esate iš rajono ir labai tolimas kelias guldo stebėjimui? Na neįsivaizduoju kaip tokiu atveju yra, tai įdomu
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai