UrteDorateja parašė:
O sakykit ką reiškia tie XX procentilė ?
Na tarkim 50 procentilė yra aukso viduriukas, svorio, augimo prasme, jei mažiau nei 50 tai į mažesnę pusę vaikiukas, jei daugiau nei 50 į didesnę pusę, taip įvertina
UrteDorateja parašė:
Na tarkim 50 procentilė yra aukso viduriukas, svorio, augimo prasme, jei mažiau nei 50 tai į mažesnę pusę vaikiukas, jei daugiau nei 50 į didesnę pusę, taip įvertina
Stebukl3lis parašė:
Maniskis 3,3kg, 75 procentilės😁
Pas mane pagal echo prieš savaitę buvo 38+2sav, 3kg ir 63.3% 🤷♀️🤗
UrteDorateja parašė:
Normos pagal gydytojus yra nuo 50-75 procentilės. Jeigu aukščiau gaunasi reiškias vaikutis prie didesnių, jeigu mažiau reiškias prie mažesnių
SezamoSėkla parašė:
Aš irgi šiandien po vizito. Esu lengvai nusiminusi, bes mažylis sėkmingai atsisėdo :)) antradienį varysiu į dienos stacionarą dėl apgrežimo. Nežinau ką daryti ar su…
Mano maze taip pat atsisedo. As is kart sakiau kad nesutinku su apgrezimu geriau cp. Plius dave dvi savaites kad apsiverstu pati. Dariau pratimus ir pan. Po dvieju savaiciu vel buvo echo sedi kaip sedejusi plius virkstele apsisukusi kuneli. Tai jei buciau sutikus su apgrezimu kazin kuo butu pasibaige viskas. Dabar paskirtas planinis cp 09.28. Jei veikla prasidetu anksciau butu extra cp. Tikiuosi islauksim planinio. O tas laikas taip letai bega...
RomaRoma parašė:
Mano maze taip pat atsisedo. As is kart sakiau kad nesutinku su apgrezimu geriau cp. Plius dave dvi savaites kad apsiverstu pati. Dariau pratimus ir pan. Po dvieju …
Pasakė apie virkštelę? Aš šiandien per ekoskopą kai darė klausiau ar nėra apsisukusi, nesakė 🙈 sako tokie dalykai nesakomi, nevertinami, nes vaikas juda šnd apsisukus, ryt gal padėtį pakeis ir nebebus apsisukę, o mamai stresas būtų sužinojus 🙈 ir 80proc. naujagimių gimsta su apsisukusia apie kurią nors kūno dalį... 😊 AjšQ nenuramino 😊 toks pasakymas kaip tik sukėlė minčių negerų, bet kaip gydytoja sako o ką pakeistum jei sužinotum?... ištiesų nieko 😊 tik kasdien stresuočiau kol gims
Deity parašė:
Pasakė apie virkštelę? Aš šiandien per ekoskopą kai darė klausiau ar nėra apsisukusi, nesakė 🙈 sako tokie dalykai nesakomi, nevertinami, nes vaikas juda šnd apsisu…
Kaip tik šiandien buvo situacija dėl virkštelės. Prieš 3 sav echo metu gydytoja pasakė, kad apsisukusi aplink kakliuką. Liepė stebėt judesius. Aišku neramu, bet nu nestresavau labai, nes dažnas reiškinys Ir šiandien jau kita gydytoja žiūri echo, klausiu ar vis dar apsisukusi. Sako- o iš kur jūs žinot, aš jūsų nenorėjau gasdinti, nieko nesakiau. Sako, kad jau žinot, tai taip, vis dar aplink kakliuką. Na jau nepasikeis iki gimimo, nes vietos nėra.
Eustoma parašė:
Kaip tik šiandien buvo situacija dėl virkštelės. Prieš 3 sav echo metu gydytoja pasakė, kad apsisukusi aplink kakliuką. Liepė stebėt judesius. Aišku neramu, bet nu …
Pas mane apsisukęs 2 kart virkštelė
Deity parašė:
Pasakė apie virkštelę? Aš šiandien per ekoskopą kai darė klausiau ar nėra apsisukusi, nesakė 🙈 sako tokie dalykai nesakomi, nevertinami, nes vaikas juda šnd apsisu…
Man šiandien sakė, kad niekur neapsisukusi. Bet svarbu, kad ir gimdymo metu taip būtų - laiko dar 4 savaitės gali, gali dar pasikeisti.
LauraLaura1989 parašė:
Bet įdomiai kad man kaklelio net nežiūri visai nors senai sakiau kad pilvas kietas dažnai būna ir kad tokius kaip paruošiamuosius jaučiu bet taip tik užrašo ir niek…
Man su pirmu nestumu nielada neziurejo kaklelio🤷♀️ net kai po termino nuejau su siuntimu i priimamaji, tai tik tonusus matavo, kaklelio neziurejo. Matomai nenori jie ten lysti, jeigu viskas gerai.
Amber3 parašė:
Man su pirmu nestumu nielada neziurejo kaklelio🤷♀️ net kai po termino nuejau su siuntimu i priimamaji, tai tik tonusus matavo, kaklelio neziurejo. Matomai nenori j…
Aš vis galvoju va apie tą vaginalinį echo... čia ne jum kažkoks mano klausimas, bet garsiai mąstau tik šia tema ☺️Juk tas vaginalinis echo nu nėra labai kažkoks invazinis ar viską ten išjudinantis? 🤷🏼♀️ Man darė labai švelniai. O juk ir vyrą jei prisileidi, taigi viskas labai panašiai.. ta pati vieta, ta pati forma 😂
18 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai