Kacita29 parašė:
Labas merginos as po sakno isejau siandien nusivylus...pagal men man 19sav turi but eho padare sako ner 18sav liepe ateit spalio 8 nieko daugiau konkretaus nepasake…
O kaip jums 12-14 sav echo rode? Ar atitiko, o gal buvo mazesnis?
Kacita29 parašė:
Labas merginos as po sakno isejau siandien nusivylus...pagal men man 19sav turi but eho padare sako ner 18sav liepe ateit spalio 8 nieko daugiau konkretaus nepasake…
O kaip jums 12-14 sav echo rode? Ar atitiko, o gal buvo mazesnis?
Pumax parašė:
O kaip jums 12-14 sav echo rode? Ar atitiko, o gal buvo
PumaxSavaite laiko pagal ehoskopa maziau rode.Pagal mm daugiau gaunas
Merginos, ar i Santariskiu priimamaji galima vaziuoti bet kuriuo dienos metu? Spaudimas sokineja, iki nestumo visad buvo normalus arba zemas, o dabar 145/85 net iki 157/85 ir pulsas padidejes...
Mano ginekologe sako i seimos gydytoja kreiptis, seimos gydytojai neprisiskambinu ir registraturoj sako vietu nera net skambuciui...
Galvoju gal vertetu i priimamaji vaziuot, bijau kokios preeklampsijos
Chinchinke parašė:
Merginos, ar i Santariskiu priimamaji galima vaziuoti bet kuriuo dienos metu? Spaudimas sokineja, iki nestumo visad buvo normalus arba zemas, o dabar 145/85 net ik…
Nežinau kaip dėl santariškių, bet į antakalnio priimamąjį galima bet kada važiuoti, ir sakė geriausia dieną, tada daugiau gydytojų būna🙂
Chinchinke parašė:
Merginos, ar i Santariskiu priimamaji galima vaziuoti bet kuriuo dienos metu? Spaudimas sokineja, iki nestumo visad buvo normalus arba zemas, o dabar 145/85 net ik…
Galima vaziuoti bet kada
Chinchinke parašė:
Žinoma važiuokite
Chinchinke parašė:
Važiuokite žinoma. Aš turejau preklamsija todėl patariu važiuoti. Nes prie spaudimo reikia šlapimo tyrimo. Baltymo kad nebūtų.
Chinchinke parašė:
Manau Jūs važiuokite, nes toks spaudimas tikrai ne į gerą nėštumo metu 🤔 o ypač kai Jums negali paskirti vizito skambučio su šeimos gydytoja.
linaeve parašė:
O kokiuose puslapiuose jūs žiūrinėjate devėtus daiktus?☺️
Vinted labai daug visko👌😊
Sveikos, ar dar yra moteru, kuriu vyrai važineja i užsieni? Ilgam išvaziuoja? Kaip kovojat su liūdeseliu? As siandien vel saviški isleidau, tai sedziu visa diena namie, ašaros kaip pupos rieda. 😃 Atrodo jau 3metai, bet kol nesilaukiau viskas buvo kitaip, o dabar nemato, nei kaip pilvelis dideja. Uzvakar buvo blogai, tai gerai, kad buvo dar jis šalia, o dabar baisu, kad jau nebus.. 🙁
Kacita29 parašė:
Man ir 8,12,19 sav visa laika rodė,kad 5 dienom mažesnis yra,bet viskas gerai
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai