Pumax parašė:
Tai jei jau buvo savaite per anksti pirma skana ir dabar panasiai, tai nesinervuokite. Gal pas jus sutapo ta cikla velesnes vaisingos dienos, ovuliacija ir pastojim…
Dekui taip pagal mm daugiau gaunasi o pagal eho savaite atsilieka..
Pumax parašė:
Tai jei jau buvo savaite per anksti pirma skana ir dabar panasiai, tai nesinervuokite. Gal pas jus sutapo ta cikla velesnes vaisingos dienos, ovuliacija ir pastojim…
Kacita29 parašė:
Viena iš priežasčių kodėl daro echo tai ir yra vaisiaus išmatavimai, kurie leidžia nustatyti gimdymo datą, kad nebūtų pernešiotas vaikas ar kad be reikalo nepradėtų per anksti skatinti
tikrai daktarė būtų pasakius, kad jos manymu kažkas blogai, o dabar tiesiog paskyrė kitą vizitą, kad galėtų atlikti didyjį echo
mano draugei taip buvo, atvažiavo, vaikas neatitiko pagal mm ir sako grįši vėliau, nes ne viską gali pamatyti kol mažesnis
Burbulas2 parašė:
Viena iš priežasčių kodėl daro echo tai ir yra vaisiaus išmatavimai, kurie leidžia nustatyti gimdymo datą, kad nebūtų pernešiotas vaikas ar kad be reikalo nepradėtų…
Aciukas
daug ramiau man liko .Nors ketvirtas vaikas bet vistiek neramu
Kacita29 parašė:
Aciukasdaug ramiau man liko .Nors ketvirtas vaikas bet vistiek neramu
Tai jaučiu, kad ir 10 vistiek neramu
aš galvojau antro daug ramiau lauksiuos, bet va laukiu pagrindinio echo ir ta pati baimė kamuoja, kaip ir su pirmagime, kad nuvykus pasakys, kad nėra gyvybės. Judesius vakar lyg ir pajaučiau, bet sunku susikoncentruoti ties tuo, kai mažoji užsilipus mankštas daro
svorio nepriaugau, pilvelis vos matosi, tai ir lenda durnų minčių į galvą
čia mamų dalia turbūt nervuotis dėl savo vaikučių nuo teigiamo testo iki kol bus gyva
Burbulas2 parašė:
Tai jaučiu, kad ir 10 vistiek neramuaš galvojau antro daug ramiau lauksiuos, bet va laukiu pagrindinio echo ir ta pati baimė kamuoja, kaip ir su pirmagime, kad …
Viskas bus gerai
as senokai jauciu judesiukus svelnius .Gine sake normalu tai jausti tai ne da laiko reik.Mano ir ner didelis pilvukas.
Kacita29 parašė:
Viskas bus geraias senokai jauciu judesiukus svelnius .Gine sake normalu tai jausti tai ne da laiko reik.Mano ir ner didelis pilvukas.
Aš vat dar nelabai jaučiu, aišku tiek laiko neskiriu atsipalaidavimui ir bandymui pajausti, nes mažoji virš metukų tik, ramiai pagulėt su ja nelabai gaunasi
Vectra parašė:
Kur pirkote merino vilnos sliauztukus ir smelinukus? Ziuriu green rose nu blemba brangus ir tik porai kartu uzsidet. Pirmagimei tokiu nepirkau, nes gime vasara, o z…
Smelinukas.lt turi
Burbulas2 parašė:
Aš vat dar nelabai jaučiu, aišku tiek laiko neskiriu atsipalaidavimui ir bandymui pajausti, nes mažoji virš metukų tik, ramiai pagulėt su ja nelabai gaunasi :D…
As ir tik gulint arba sedint jauciu
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai