akvile1996 parašė:
Sveikos, jungiuosi ir aš prie Jūsų. Dar labai nedrasiai, tai pirmas mano nėštumas, tad labai tikiuosi, kad viskas bus gerai. Kitą savaitę pas gine. O savijauta toki…
Sveikinimai ☺️
akvile1996 parašė:
Sveikos, jungiuosi ir aš prie Jūsų. Dar labai nedrasiai, tai pirmas mano nėštumas, tad labai tikiuosi, kad viskas bus gerai. Kitą savaitę pas gine. O savijauta toki…
Sveikinimai ☺️
amandy parašė:
Aš irgi nedrąsiai jungiuosi prie jūsų
Sveikinimai 😊
Rade parašė:
Sveikos, jungiuosi nedrąsiai prie jūsų, kai patikrina gydytoja ir pasakys, kad viskas gerai bus kur kas drąsiau 😁
Sveikinimai!
Sveikos. Noriu ir aš prisijungti prie grupdinukų, nors esame dar nežinioje. Vasario 16 d. Paskutinės mėnesinės. Ciklas buna apie 40 dienu. Visa savaitė esu namuose, nes yra tepančių išskyrų. Hcg antradieni buvo 10600. Vakar dariausi pakartotinai. Pries savaite echo mate vaikucio nameli gimdoje. Bet nemate vaikucio. Sako del ilgo ciklo gal ir pastojimas buvo veliau. Tai db laukiam. Po velyku bandys ieskoti vaikučio jau. Stengiuosi daug ilsetis. Nieko sunkiai neveikiu. Saugau save. Ir kantriai laukiam❤️🤞🏻
Vaida MA parašė:
Sveikos. Noriu ir aš prisijungti prie grupdinukų, nors esame dar nežinioje. Vasario 16 d. Paskutinės mėnesinės. Ciklas buna apie 40 dienu. Visa savaitė esu namuose,…
Sveika, pas mane tas pats , ciklas maždaug 40 dienų. Paskutinės mm irgi buvo vasario 11 bet tik dabar nesenai pradėjo rodyti vaiduokliuka tai speju kad tiesiog ovuliaciją buvo labai vėlyvą.
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai