mergyte21 parašė:
Sveikos. Gal kažkam taip irgi buvo.
Vaikutis atsistojo pats savarankiškai, ir taip jau apie 2sav pastovi, matosi, kad …
Rekomenduočiau apsilankyti pas kineziterapeuta
mergyte21 parašė:
Sveikos. Gal kažkam taip irgi buvo.
Vaikutis atsistojo pats savarankiškai, ir taip jau apie 2sav pastovi, matosi, kad …
Rekomenduočiau apsilankyti pas kineziterapeuta
Sveikos, mamos!
Klausimas toms, kurios žindė savo vaikučius ir nutraukė žindymą. Aš kitą mėnesį planuoju stabdyti pieno traukimą ir pereiti prie mišinuko. Kiek kartų per dieną Jūsų mažiukai geria mišinuką ? Jei duodate po maisto, tai iškart po pusryčių/pietų/vakarienės ar praėjus kuriam laikui ?
Rudenelis-1 parašė:
Sveikos, mamos!
Klausimas toms, kurios žindė savo vaikučius ir nutraukė žindymą. Aš kitą mėnesį pl…
Aš pati visdar maitinu mp, bet musu gydytoja dave sita lentele vadovautis kaip maitintis, pm turetu buti vis dar pagrindinis maistas.
mergyte21 parašė:
Aš pati visdar maitinu mp, bet musu gydytoja dave sita lentele vadovautis kaip maitintis, pm turetu buti vis dar pagrindinis maistas.
Ačiū Jums! 🙏
Rudenelis-1 parašė:
Sveikos, mamos!
Klausimas toms, kurios žindė savo vaikučius ir nutraukė žindymą. Aš kitą mėnesį pl…
Aš irgi vis dar maitinu mp, nežinau kaip pereiti prie pm 🥹 neima buteliuko
Baisi problema
Gal kuri turite kokių užslėptų bajeriukų kaip pereiti nuo mp į pm ?
gretajp parašė:
Baisi problema
Šioje vietoje, deja, labai nepatarsiu, nes nuo pat gimimo savo berniukus maitinau nutrauktu pienu. Tik pirmosios dienom bandžiau žindyti pati
ar bandėte Medela Calma buteliuką su žinduku, jie laikomi geriausia alternatyva maitinimui krūtimi ?!
gretajp parašė:
Baisi problema
Jei išmaitinot 8 mėnesius , tai žindykit dar 4 - iki metų.
Žindydama 12 mėn ir ilgiau , sumažinat krūties vėžio riziką sau apie 5 proc. , plius ar verta pratinti tokio amžiaus vaiką prie mišinio ir buteliuko, kai nuo 1 metų mišinys nebūtinas , vaikas jau gali gerti pieną iš gertuvės, ar tiesiog iš puodelio.
Idomu31 parašė:
Jei išmaitinot 8 mėnesius , tai žindykit dar 4 - iki metų.Žindydama 12 mėn ir ilgiau , sumažinat krūties vėžio riziką sau apie 5 proc. , plius ar verta pratint…
Oduvančikas parašė:
Sveiki,ar duodat vaikams kiaušini? Kaip? Valgom trinta maista?
Šiandien kaip tik daviau kiaušinį virtą, tiesiog supjausčiau kasnio gabaliukais ir daviau pati, nes ji kolkas tik žaidžia ir minko maistą, neima ir nededa į burną
taip pat valgome trintą maistą. Labai puikiai valgė, du trečdalius kiaušinio svalgė
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai