Knopkyy parašė:
Buvo nuolaidų kuponai, bet bent pas mane tai jie galiojo iki vasario 28 dienos 🤷🏻♀️
Logiška 😄 nu nieko, tada aš į babycity parašysiu, pateiksiu pretenziją😄
Knopkyy parašė:
Buvo nuolaidų kuponai, bet bent pas mane tai jie galiojo iki vasario 28 dienos 🤷🏻♀️
aniga00 parašė:
O kiek priaugo
Per 3 savaites tik apie 100g., rytoj vėl keliausim svertis ir echoskopą darys, nes įtaria prievarčio stenozę. Bet aš atsisakiau visų pieno produktų ir atpylinėjimai labai sumažėjo.
Deimina123 parašė:
Pas mane dežutė mašinoj likus,jei rasiu parasysiu 😅
Čirita parašė:
Pas mane dežutė mašinoj likus,jei rasiu parasysiu 😅
Gerai, lauksiu😄
Deimina123 parašė:
Gerai, lauksiu😄
Aš išvis nieko neradau apie babycity 🤣
Miglė15 parašė:
Sveiki, mums balandžio 8 diena bus mėnuo. Maitinu pati, pieno užtenka, sūnelis pavalgęs būna ramus, šlapinasi pakankamai, kakoja taip pat... bet atpylinėja, kartais…
Sveika, pas mus tokia situacija. Buvom vakar svertis
Deimina123 parašė:
Tas baby city man aplamai aferistai🤣
Deimina123 parašė:
Sveikos mamos, norėjau paklausti ar gavote nuolaidų kodus babycity gimdymo namuose? Gal turite pasidalinti, aš savo brošiūra pamečiau, norim autokedutę pirkti, pris…
dukryte1 parašė:
As tokiu klausimuku ar kai vaikas gimsta reikia komunalinam pranesti ,ar ne?nes uz siuksles jau parejo kovo pradzioje,o mums gime kovo viduryje,kaip jus ar praneset…
Nepranesiau jie patys mato ir atsiuncia saskaita uz dar viena zmoguti veliau. Bent man su pirmu vaiku taip buvo
dukryte1 parašė:
Sveikos,kaip jums su pienuku daug turite?mums kazkaip mazoka, teka kartais bet kai pabandai prisitraukti pienuko tai per abi krutines tik kazkur 70 ml prisitraukiu.…
Pientraukis pieno taip iš giliai neištraukia kaip žįsdamas kūdikis, todėl tikėtina, kad ištrsuktas kiekis yra mažesnis. Tai nepergyvenkite. Duokite kuo daugiau žįsti. Jei kūdikis pavalgęs yra ramus, vadinasi, pienelio užtenka jam.
22 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai