Gabs parašė:
Merginos, nebeturiu paprasto magnio be priedu, ar galima gerti Magni B6?
B grupės vitaminai įeina ir į nėščiųjų vitaminų kompleksus, tai manyčiau, kad nėra ko baimintis.
Gabs parašė:
B grupės vitaminai įeina ir į nėščiųjų vitaminų kompleksus, tai manyčiau, kad nėra ko baimintis.
Gabs parašė:
Tikrai galima
Gal kas nors ką nors veikiančio nuo kojų tinimo žinot?
Eina sau,kojų pirštai kaip dešrelės. Kartais net atrodo,kad padilgčioja,bet labai trumpam. Ir keista,bet naktį nenuslūgsta.
Skambinau net daktarei dieną klaust,ar nereik čia kažko pasitikrint,tai nurodė bendrą kraujo, šlapimo ir dar baltymą pasidaryt. Tai darysiuos tyrimus trečiadienį, aišku dar atsakymų sulaukt,bet jau matau,kad nervuojuos dėl to. Prisiskaičiau visokių straipsnių. Tai tik guodžiuos,kad šiaip mano žemas spaudimas ir dabar nėr požymių,kad būtų aukštas(paskutinįkart gal prieš mėnesį matavausi), tai neturėtų būt kokia preeklamsija. Bet kažkaip neramina. Ir dar guodžiuos,kad tik kojų pirštai ir rankų. Veidas netinsta.
Paguoskit jūs mane,kad veltui čia parinuosi🙈
Blemba,jaučiu jau po gimdymo kiek streso bus,kai nesuprasiu, kas yra vaikui. Reiks iš anksto gydytoją įspėt,kad galiu skambint dėl kiekvieno nusičiaudėjimo🙈😁
Oksana D. parašė:
Eina sau,kojų pirštai kaip dešrelės. Kartais net atrodo,kad padilgčioja,bet labai …
Man vakar kaip tik ginė patarė ką daryt, jei prasidėtų tinimas. Sakė taip, dėl baltymo trūkumo gali būti tinimas. Tai rekomendavo vakare tarkim išgerti pieno ar kefyro kokia stikline. Arba gerti baltyminius kokteilius, tie ale kur slortininkam skirti 😃 nebandžiau ar veikia, bet tokie buvo jos siūlymai
ReDi. parašė:
Man vakar kaip tik ginė patarė ką daryt, jei prasidėtų tinimas. Sakė taip, dėl baltymo trūkumo gali būti tinimas. Tai rekomendavo vakare tarkim išgerti pieno ar kef…
O geras, tokio nesu girdėjus. Reiks pabandyt kažką. Mam tik patarė vėsaus vandens voneles, kompresines kojines ir kojas iškėlus laikyt. Tą ir darau,o kojų pirštai vis tiek kaip dešrelės🙈
Oksana D. parašė:
O geras, tokio nesu girdėjus. Reiks pabandyt kažką. Mam tik patarė vėsaus vandens voneles, kompresines kojines ir kojas iškėlus laikyt. Tą ir darau,o kojų pirštai v…
Su ta druska vonios darydavau voneles , bet vanduo toks vėsesnis turi būt. Čia taip gelbėdavausi kai karščiai tropiniai buvo 😀 kažkiek padėdavo.
Oksana D. parašė:
O geras, tokio nesu girdėjus. Reiks pabandyt kažką. Mam tik patarė vėsaus vandens voneles, kompresines kojines ir kojas iškėlus laikyt. Tą ir darau,o kojų pirštai v…
Man padeda masažas su mažu kietu kamuoliuku / pastovėjimas ant jo.
Oksana D. parašė:
Eina sau,kojų pirštai kaip dešrelės. Kartais net atrodo,kad padilgčioja,bet labai …
Mano brolienei ekstra cezarį darė dėl preeklamsijos. Tai jai ji ištiko netikėtai, nebuvo taip, kad tino kurį laiką, baltymo šlapime nebuvo. Ji tiesiog staiga vakare pasijuto prastai, užkilo kraujospūdis iš niekur nieko, ir staiga tinti pradėjo, nuvyko į priėmimą ten ekstra tyrimai, tada jau baltymas buvo šlapime. Padarė greitai cezarį. Tai tas tinimas nebūtinai to požymis, tik vienas iš jų. Žinoma preeklamsija gali staiga arba po truputuką išlysti. Tai jums padaris dar tyrimus kraujo, šlapimo bus aiškiau, ramiau. Mano irgi patinę kojos bei plaštakos, nakties metu taip pirštus sulenkus puikiai juntu tinimą, o nikštys išvis užtirpsta, viskas normoje tai nurašau tai tiesiog kaip neišvengiamybę šiuo metu. Pastebiu mažiau patinsta, kuomet mažiau pavalgau. 😁😬 Šiaip artimoje aplinkoje nemažai buvo nėštukių, kurioms tino kojos, atrodė kaikurioms jos klaikiai kaip kaladėlės, tikrai lb patinę, bet normaliai išnešiojo leliukus.
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai