brituke parašė:
Geriausia niekada nesilyginti su kitais. Visi esame skirtingi.
Nieks nesilygina, tiesiog elementarus smalsumas kaip jiems sis peroiodas sekasi. Nes net ir tam paciam zmogui kiekvienas nestumas individualus ;)
brituke parašė:
Geriausia niekada nesilyginti su kitais. Visi esame skirtingi.
Nieks nesilygina, tiesiog elementarus smalsumas kaip jiems sis peroiodas sekasi. Nes net ir tam paciam zmogui kiekvienas nestumas individualus ;)
ieva6891 parašė:
Man tas Sinupretas tai ką aš žinau. Vaikams, kai sloguoja, vis kiša gyd., bet nieko ten nemačina mums. Daug gert skysčių, plaut, pūst nosį ir ilsėtis. Viskas.…
Aš irgi galvoju nėra reikalo. Nebent turėjus sinusitą ir jaučia, kad jis kabina, tada kitas reikalas. Geriau sinupret negu iki sinusito daeiti, tada antibijotikų reiktų. Man per šį nėštumą prieš tris gal mėn buvo užgulusi nosis labai ir jau buvo pradėję skaudėti galvą kaip link sinusito. Labai išsiganau gyd sakė sinupret galima. Nes aš jį naudoju užkirsti keliui sinusitui. Nuėjau į vaistinę pirkti, vaistininkė sako, kad oj ne, nėštukėm tikrai negalima šio vaisto... Pakalbėjau, pasakiau, kad gyd leido tada sako, na jeigu jums gydytoja patarė tada ok. Tai namo grįžau su dvejonėmis, susiėmiau ties nosies praplovimais, arbatomis. Jau sinupret naudoti nebenorėjau, pabijojau. Galvoju dar palauksiu. Tai ir praėjo, sinusito nebuvo, nors jau link to jaučiau eina. Turiu jau patirties su tuo. Tad galvoju, jeigu paprasta sloga, kurią įmanoma prasiplauti tai kam tie vaistai. Nebent jau jaustumėt, kad sinusai kemšasi.
IevaRa34 parašė:
Gal kas padės 🙈
Nebežinau, kaip su sloga kovoti. Labai didelė sloga užpuolė 😔
Man padėjo nosies plovimas su otosan nosies plovimo sistema. Visose vaistinėse rasite. Tik iš kart darykite su dviem miltukų pakeliais 🙂
Jūnaitė parašė:
Man padėjo nosies plovimas su otosan nosies plovimo sistema. Visose vaistinėse rasite. Tik iš kart darykite su dviem miltukų pakeliais 🙂
Aš irgi naudoju Otosan sloguojant. Tik aš vieną maišiuką dedu, todėl reiktų pasidomėt, kiek dėti pagal tai, ar norima plauti su izotoniniu (švelnesniu), ar su hipertoniniu tirpalu.
Dar ginekologė buvo minėjus, kad sloguojant galima vaikišką gelomyrtol gerti, bet nebandžiau.
IevaRa34 parašė:
Gal kas padės 🙈
Man padeda purškiamas jūros vanduo.
IevaRa34 parašė:
Gal kas padės 🙈
Man tai labai padeda garais pakvėpuoti, greitai atkemša nosį
Florence parašė:
Aš irgi naudoju Otosan sloguojant. Tik aš vieną maišiuką dedu, todėl reiktų pasidomėt, kiek dėti pagal tai, ar norima plauti su izotoniniu (švelnesniu), ar su hiper…
Jei sloga yra, tai reikėtų darytis hipertoninį, nes izotoninisi tirpalas daugiau jau profilaktikai 🙂
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai