Giena parašė:
Mūsų merginai 24 dienos, šiuo metu ji per para suvalgo apie 700 ml.
Antra diena kai pilnai perėjau ant pm, nes mp nusitraukiu vos 20 ml.
Gal galit pasidalinti kaip vadinasi programėlė?
Giena parašė:
Mūsų merginai 24 dienos, šiuo metu ji per para suvalgo apie 700 ml.
Antra diena kai pilnai perėjau ant pm, nes mp nusitraukiu vos 20 ml.
Gal galit pasidalinti kaip vadinasi programėlė?
Oooo parašė:
Ačiū už pasisakymą. ✨Aš taip ir galvoju. Pamenu su pirmuoju irgi pliupsniais tokiais. O čia tik vienas, bet permatomas vandenėlis, tiek, kad apatiniai peršlapę... J…
Pabandykit patupėti keturiomis, jogos pozą šuniuką padaryti, kad vaikutis pakeistų poziciją. Tada bus matyti ar dar bėga vandenukai. Nes kai pratrūksta pūslė, gali tik maža skylutė atsirasti, kurią leliukas tarkim nugaryte užspaudžia ir daugiau neteka
Sandrii parašė:
Sveikos, gimė mūsų mažoji Godutė 😍 Terminas buvo 18d. Gimė 21d 21.51 4085g 56cm ❤️ Palyginus greitai viskas įvyko, prasidėjo 15 val gimė beveik 22 val . Į gimdyklą …
Sveikinimai 💐 ramių nakteliu. 😊
Naujoke93 parašė:
Ar daug čia mūsų gretų liko? Dabar žiuriu aktyvas yra pagimdžiusiu jau... ir maitinimo temos 😉 o kur mamytes kurios dar su leliukais pilveli? Man šiandien jau 6 die…
Man terminas 26... Kad kažkas vyktų greičiau - jokių užuominų ar pojučių.... Jei ką, tai skatinti sutarta 28 d... Tai gulinėju ir laukiu, nes gulėt patogiausia 😃😃😃
Oooo parašė:
Aš irgi dar prie nepagimdžiusių. Sekmadienį terminas. Bet šią beveik visą naktį maudeno, skaudėjo pilvą. Tik nereguliariai. Nustojo ar pamažėjo gal apie 5val... U…
Nu man tai gerai pliuptelejo ir paskui visa laika gan gausiai tekėjo, net ir kraujo biški buvo nes matyt kartu ir kamštis šalinosi. Bet žinau kad gali ir po truputį begti, kitom net nuleidibeja juos papildomai. As rai vaziuocuau i ligonine jau...
Oooo parašė:
Aš irgi dar prie nepagimdžiusių. Sekmadienį terminas. Bet šią beveik visą naktį maudeno, skaudėjo pilvą. Tik nereguliariai. Nustojo ar pamažėjo gal apie 5val... U…
Man terminas irgi sekmadienį ir šiandien lygiai tas pats, be apatinių buvau, atsistojusi persirengti ir per kojas skaidrus skystis nubėgo, bet labai mažai gal koks šaukštas, nuo 7 ryto iki dabar daugiau nieko, ir svarstau ar reikia važiuoti pasitikrinti ar ramiai laukti, judesiai yra
Oooo parašė:
Ačiū už pasisakymą. ✨Aš taip ir galvoju. Pamenu su pirmuoju irgi pliupsniais tokiais. O čia tik vienas, bet permatomas vandenėlis, tiek, kad apatiniai peršlapę... J…
Aš jūsų vietoj važiuočiau pasitikrinti. Nėra saugi,jei vandenys nubėga ir ilgai vaikas be tų vandenų lieka. Gali būti,kad jums priekiniai vandenys nubėga,o šoniniai dar ne. Visko gali būti,bet tikrai važiuočiau. Jei ką,tiesiog lasakys,kad vandenys vietoj, viskas gerai ir važiuokit namo. Bet bent jau jums ramu bus🙏
Šiaurėsbanga parašė:
Pas mane sumažėjo pieno gamyba, gal dėl nemigos gal dėl streso. Norėjau pasidomėti kiek maždaug pieno suvalgo Jūsų mažyliai per 24val? Ar žadinat ir kas kiek laiko?…
Dienos metu buna kad zadinu, tikedama kad nakti maziau kelsi bet ji kas dvi valandas keliasi...
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai