ieva6891 parašė:
Man sakė, kad po 6-8 savaičių tik. Gal šiltas dušas padėtų?
Jau bandžiau, minimaliai padeda, bet vonia vistiek didesnį poveikį duoda🫣 na ką, teks pakentėti🙈
ieva6891 parašė:
Man sakė, kad po 6-8 savaičių tik. Gal šiltas dušas padėtų?
Jau bandžiau, minimaliai padeda, bet vonia vistiek didesnį poveikį duoda🫣 na ką, teks pakentėti🙈
ieva6891 parašė:
Eina sau, dar labiau užsimaniau. O ji kur? Vilniuj? Ilgai laukėt savo eilės?
Vilniuje, Gerovės klinikoje Antakalny. Laukiau 2 dienas, nes matyt kažkas atsisakė ir aš netyčia pagavau laiką. Bet pažiūrėkit per manodaktaras.lt, mačiau prieš tai pora laikų ir penktadieniui ir kitos savaitės pradžiai 😊
fenkulia parašė:
Pas mus dvi sav buvo nekakojimo bedos 🤦♀️teko trys kartus klizmutes statyt. Bet siandien aciu D jau pacios pradejo kakot. Tai jau teveliams dziaugsmo kiek.…
🤭🤭🤭 Tėvai vieninteliai žmonės pasaulyje, kurie nuoširdžiai džiaugiasi sudukais.
Liute91 parašė:
Sveikos. Noriu papasakoti apie savo žindymo patirtį. Vakar buvome Gerovės Klinikoje pas Iloną Grigutienę.
Kaip dziugu skaityti!
Liute91 parašė:
Vilniuje, Gerovės klinikoje Antakalny. Laukiau 2 dienas, nes matyt kažkas atsisakė ir aš netyčia pagavau laiką. Bet pažiūrėkit per manodaktaras.lt, mačiau prieš tai…
Ilona man atrodo ne tik kaip medikė nuostabi, bet ir labai šiltas žmogus😊 pasekite jà bent instagrame, tikrai daug naudingos informacijos. Vilnietėms labai pasisekė😊
Ačiū visoms už patarimus, kas rašėte.💕 Pagalvojau, kad vistik atvyksiu į priėmimą pasirodyti, kas ten per pliupsnis buvo. Tai va atvykau. Ir va kaip ir viena mama rašė, kad įplyšo, bet nestipriai ir galbūt ne apačioje, todėl ir neteka belekiek. Jau guldo. Fiksuoja sąrėmius, sakė, kad skausmą rodo. Tačiau tikrai dar nieko tokio, man labiau tokie prie maudenimo. Dabar lauksime kol viskas įsisiūbuos savaime, jeigu ne tai dar čia praplėš daugiau, nes ten varva. Čia testą padaro ir mato ar vandenys teka. Tai vat teka, tik įsivaizduokite pliupsnis tas tai buvo 7.20 ryte. 😲 Tai jau tuoj ir man ta šventė.
Indruliukass parašė:
Sveikos! Klausimas jau pagimdžiusioms. Gal kuri žinote kada po gimdymo jau galima pasilepinti šilta vonia? Kažkaip pamiršau paklausti daktarės, o nugara atrodo sulu…
6 savaites, bent jau man sake😉
Oooo parašė:
Viskas vandenys jau nuleisti.![]()
Lengvo gimdymo❤️
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai