InnaB parašė:
Labas! Gal nėštumo metu kuri sirgot covidu?
Aš sirgau, rugsėjo viduryje, mergaitė gimė spalio 27. Sirgau lengva forma. Mergina gimė sveika, tik kad dviem savaitėmis paskubėjo pasirodyti😊
InnaB parašė:
Aš sirgau, rugsėjo viduryje, mergaitė gimė spalio 27. Sirgau lengva forma. Mergina gimė sveika, tik kad dviem savaitėmis paskubėjo pasirodyti😊
InnaB parašė:
Sirgau prieš kelias savaites, lengva forma, su sloga💁🏼♀️
ieva6891 parašė:
Toks jausmas kad gaktikaulį? Man paskaudėdavo nėštumo metu, net žingsnį žengt sunku būdavo. Bet. Dabar vėl skauda. Vaikštau kaip pingvinas. Nefainai.
Aha, gaktikaulį. Ypač skauda darant žingsnį dešine koja, lipant laiptais tai iš vis skausminga... Ir jei pagimdžius dar skauda, tai tikrai nefaina... 😔
Nessi parašė:
Man paskauda gaktikauli, kai daugiau pajudu, na bet tokiam laike jau normalu, kad ruošiasi organizmas dideliam darbui. Sveikatos vaikams.
Man ankščiau irgi skaudėdavo pajudėjus daugiau, bet dabar kol guliu viskas neblogai, tik atsikeliu kur nueiti ir och koks skausmas. Ir pilvo apačią/šonus skauda, jei mažylė su galva pilvo apačioje pasiremia labiau, net nereikia, kad stipriau judėtų, tai kažkaip labai blogai veikia nuotaiką ir vidinę savijautą šios dienos. Na bet jau terminas ant nosies, tai nebeilgai laukti🤞
Sveikos. Noriu papasakoti apie savo žindymo patirtį. Vakar buvome Gerovės Klinikoje pas Iloną Grigutienę.
Aš palikau vaiką su vyru mašinoje, tai Ilona liepė atsivesti abu, jeigu tik vyras to nori. Aukso vertės konsultacija, ir praktikavomės kaip laikyti vaiką, kaip padėti išsibezdėti, pažiūrėjo dėl liežuvio pasaitėlio visus niuansus, rekomendavo osteopatą nes mažylės raumenų tonusas vienoje pusėje per didelis ir tai įtakoja žindymą vienos krūties. Na ir žinoma mokėmės su gyvu manekenu kaip įduoti. Galiu pasakyti - wow wow wow. Namie nesugebėjau be ašarų įduoti vienos krūties, o su ja ir paskui jos pamokyta jau maitinu iš tos krūties, aišku jaučiu diskonfortą, bet sakė reikia palaukti kol užgis žaizdelės. Vaikas iš laukinuko per naktį tapo ramesniu, nes panašu, kad tiesiog buvo be proto alkanas. Aš nuvažiavus pas Iloną, kai paklausė kokios problemos pradėjau verkt tiesiog. Tai va tokia būsena buvo. Važiavau su mintimis kad primaitinsiu mišinuku, o šiam momentui žadinu vaiką kad valgytų, nes man krūtinė per pilna jau darosi.
Tai ačiū Oksanai už Ilonos rekomendaciją, lenkiuosi žemai 😚. Ir visoms kenčiančioms sakau - geriausiai išleisti 110 eur.
Laikykimės, moterys, mes beprotiška jėga❣️
Indruliukass parašė:
Sveikos! Klausimas jau pagimdžiusioms. Gal kuri žinote kada po gimdymo jau galima pasilepinti šilta vonia? Kažkaip pamiršau paklausti daktarės, o nugara atrodo sulu…
Man sakė, kad po 6-8 savaičių tik. Gal šiltas dušas padėtų?
fenkulia parašė:
Pas mus dvi sav buvo nekakojimo bedos 🤦♀️teko trys kartus klizmutes statyt. Bet siandien aciu D jau pacios pradejo kakot. Tai jau teveliams dziaugsmo kiek.…
Įsivaizduojat 😁 Džiaugiamės vaikų kakučiais 😁
Liute91 parašė:
Sveikos. Noriu papasakoti apie savo žindymo patirtį. Vakar buvome Gerovės Klinikoje pas Iloną Grigutienę.
Eina sau, dar labiau užsimaniau. O ji kur? Vilniuj? Ilgai laukėt savo eilės?
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai