Wikoozie parašė:
Viskas moteros!!!! Turiu savo deimanta:))) 6val buvau ligoninej,o pries 15 jau laikiau rankose. Nesitikejau,kad man viskqs taip greit. Akuseres irgi nesitikejo,saun…
Sveikinu 🌺
Wikoozie parašė:
Viskas moteros!!!! Turiu savo deimanta:))) 6val buvau ligoninej,o pries 15 jau laikiau rankose. Nesitikejau,kad man viskqs taip greit. Akuseres irgi nesitikejo,saun…
Sveikinu 🌺
Po 8 val gimdykloje, deja, bet namuose be rezultato. Fiksavo normalius saremius kas 4-5 min, atsidarymas tik 1,5 cm. Labai sunki naktis, saremiai jau nejuokingi buvo, bet rimo ir nurimo... skyriui realiu priezasciu kauno klinikose laikyt nemate, tai pati pasiprasiau namo. Butu 1 savaite daugiau, butu nebepaleide, dabar iki kito penktadienio reikia datempt.
Wikoozie parašė:
Sveikinimai😍🌸
Mane siandien paruosiamieji isgasdino, jau buvau nusiteikusi, kad reikes vykti i priimamaji. Visos mintys sukosi ne apie pati gimdyma, o apie pirmagime. Tokios keistos ir liudnos emocijos sueme, baigiasi vienas triju seimos nariu etapas. Ir nors sese labai laukiama ir planuota, bet uh koks kaltes jausmas eda, o dar net nepagimdziau 😞
AkVilke parašė:
Man spalio 27, bet tas laikas dabar, kai jau atrodo tiek nebedaug liko, atrodo taaaip ilgai einaKažkaip tikiuos, kad anksčiau gims, nes tokia dabar nei pakarta,…
Mano terminas 26d o aš jau kasdien mintyse gimdau, nu galvoju dar 2 sav geras ištempus ir jau būtų puiku kad prasidėtu :)))
Sveikos, reikia patarimo, lipdama iš masinos pajutau kaip sušlapo triusikeliai lyg truputis vandenu butu išbege taip ir nesupratau ar vandenis ar kas cia, nei saremiu nieko nesulaukiu (nu šek tiek maudzia užpakaline gali), galvojiu ar cia vandenis ar šlapimas🤔 cia gal jau ženklas kad šiandien išvažiuosiu?
E.neste parašė:
Mane siandien paruosiamieji isgasdino, jau buvau nusiteikusi, kad reikes vykti i priimamaji. Visos mintys sukosi ne apie pati gimdyma, o apie pirmagime. Tokios keis…
Kaip suprantu! Man trečiadienį taip buvo, kai reikėjo vykti į ligoninę. Vedžiau pirmagimį į darželį, o ašaros kaip pupos riedėjo 😬😬😬 Nemaniau, kad taip bus!!!
Mažytė 2015 parašė:
Sveikos, reikia patarimo, lipdama iš masinos pajutau kaip sušlapo triusikeliai lyg truputis vandenu butu išbege taip ir nesupratau ar vandenis ar kas cia, nei sarem…
Man dažnai šlampa. Ginė sakė bent jau man ne vandenys, jų norma. Dažnai išskyros netgi, jų pagausėję yra.