leliuke parašė:
09.29 gimė vaikinas, 3490gr, 54 cm. 39+2 sav.
Gimdymas buvo labai sklandus. Gimdžiau santariškėse, buvau susitarusi su gydytoja,…
Sveikinimai! Skamba viskas labai gerai
pasidalinkit, kai galėsite, kaip ten priežiūra PO gimdymo.
leliuke parašė:
Gimdymas buvo labai sklandus. Gimdžiau santariškėse, buvau susitarusi su gydytoja,…
Sveikinimai! Skamba viskas labai gerai
pasidalinkit, kai galėsite, kaip ten priežiūra PO gimdymo.
Meskute321 parašė:
Gal kuriai tirpsta rankų pirštai? Kodėl taip gali būti?
Man irgi tirpsta butent ryte, kai lenkiu atrodo jai atsiremsiu stipriau, tai suluz...iki pietu praeina.
leliuke parašė:
Sveikinu 🌺
Mamukas777 parašė:
Sveiki. O kodel tikrinotės? Man lūpa apšokusi
Buvau pirmadienį pas gydytoją klinikose, ji griežtai liepė pasidaryti kokio tipo herpesas, nes jis man vis ant kojos atsirasdavo (kirkšny, ant sėdmens ir pan.), visi sakė, kad 1tipo ir nedarė tyrimo, nes neva neliečia lyt. organų, bet va kai išdygo ant sėdmens vėl, gydytoja siuntė pasidaryti tyrimo ir gavau atsakymą, kad 2tipo.. Jums tai tikrai 1tipo, nes ant lūpos (veide)
tai jis nepavojingas nei Jums nei leliukui, kol negimė, jei būtų ant lūpos, kai gimtų, tada reiktų Jums su kauke būti ir neliesti leliuko prie tos vietos nebučiuoti ir panašiai 🤷🏻♀️
leliuke parašė:
Sveikinimai 🥰❤️ labai džiaugiuosi, kad toks sklandus pirmasis kartas!
Juste.J parašė:
Baltai pavydžiu, toms kurios jau lekia į gimdymo namus ar laiko rankose savo leliukus. Niekad nebučiau pagalvojus, kad šitaip gali varginti tas laukimas. 😕
Šiandien ryte pagalvojau, kad lėčiausiai per visą nėštumą ėjo laikas iki maždaug 12 sav., kada daugiausia nerimo keliantis periodas ir dabar, į gimdymo pabaigą, kai jau lauki, kada gi čia ta diena ;)) tas nėštumo viduriukas atrodo skriete praskriejo
Sveikinimai keliaujančioms finišo tiesiąja 💐😀✌️🎣
Kiek tų mūsų spalio leliukų jau lukštenasi..
Aš dabar labiausiai nenoriu gimdyti.. Ta čiurna galvojau naktį išvarys iš proto. Į wc kelionė už 2 metrų atrodė košmaras, jau svaigau, kad žadinsiu vyrą ir liepsiu nunešti. Ir nuvažiuoti pas mamą ramentų. Vėliau visą naktį nu taip sunki buvo verstis ant kito šono, kad esu beveik be miego. Tikiuosi jau ryt bus geriau. Tinimo dabar nematau, nes įtvaras kaip langetė turi būti nuolat. Teks gulėti, nes tada neskauda tiek.
Juste.J parašė:
Baltai pavydžiu, toms kurios jau lekia į gimdymo namus ar laiko rankose savo leliukus. Niekad nebučiau pagalvojus, kad šitaip gali varginti tas laukimas. 😕
Mane irgi jau labai jau vargina laukimas, ypac kai predejau laukti prasidejus 37savaitei 🤦♀️ tai tas laukimas toks ilgas.. su pavydu skaitau, kai moterys jau gimdo ir dziaugiasi 😊
Cavy parašė:
Sveikinimai keliaujančioms finišo tiesiąja 💐😀✌️🎣
Kiek tų mūsų spalio leliukų jau lukštenasi..
Aš siūlyčiau pasirodyti pas gera traumatologa, pasakyti visa situacija, aš nesilaukiau tada dar bet man yra su ekoskopu nustate lūžį o poto su regenu kad patvirtintu , gal jums ekoskopu užtektu tik kad patvirtintu tarkim geriausia scenarijų "gera patempima"😉
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai