Aistee4 parašė:
O maniškė atrado teškianimosi malonuma kai pradėjo sėdėti, tai tiek duodas, kad viskas aplinkui šlapia ir pati lieku visa šlapia😁
Pas mus tas pats. Atsidėdus tiek patinka taškytis, kad ir mes, ir vonia išsimaudo
Aistee4 parašė:
O maniškė atrado teškianimosi malonuma kai pradėjo sėdėti, tai tiek duodas, kad viskas aplinkui šlapia ir pati lieku visa šlapia😁
Pas mus tas pats. Atsidėdus tiek patinka taškytis, kad ir mes, ir vonia išsimaudo
Na nusipirkau tą kompresorini inhaliatorių, vakar gavau, tikrai toks triukšmingas, aprašyme parašyta tyliai dirba, mhm😆. Iš pradžių mažylė išsigando labai, paskui muzikos įjungiau, kad taip nesigirdėtų ir ką ji sėdi rami ant kelių kaip užburta, iki 10 min. Nė krust, žiūri į vieną tašką.. negalėjau patikėti 😁😁 tik deja, stebuklas neįvyko, dar balsas užkimęs, kažin kiek dienų tai gali laikytis, dabar ir į lauka eiti baisu truputį.
Musė369 parašė:
Mamos, kurios dar maitinat, kiek kavos išgeriat per dieną? Aš kolkas 1 puodelį, bet kartais po pietų norisi dar antro, bet kiek skaičiai kofeinas ale persiduos leli…
Kokią geriat? As lavazos, na man skonis visiškai nesiskiria
Musė369 parašė:
Mamos, kurios dar maitinat, kiek kavos išgeriat per dieną? Aš kolkas 1 puodelį, bet kartais po pietų norisi dar antro, bet kiek skaičiai kofeinas ale persiduos leli…
Geriu 2 puodelius, bet aš tirpią ir su pienu
Musė369 parašė:
Jei geriu su kofeinu, tai stengiuosi pirmoje dienos pusėje gerti, bet ir tai geriu latte. O šiaip geriu be kofeino kavą, ragavau tiek lavazza, tiek jakobs abi skanios ir nei kiek nesiskiria nuo paprastos kavos bent jau man 🤷♀️🤭 va tirpi kava aroma gold be kofeino nepatiko visai, rūgšti kažkokia pasirodė ir neskani, tai daugiau nebepirkau. 😀
Cavy parašė:
Kokią geriat? As lavazos, na man skonis visiškai nesiskiria
Lavaza geriu, aš geriu su pienu, bet po jos man poskonis lieka neskanus, karti atrodo, galiu iš kart 0,5 l vandens sugert.
Jappycat parašė:
Jei geriu su kofeinu, tai stengiuosi pirmoje dienos pusėje gerti, bet ir tai geriu latte. O šiaip geriu be kofeino kavą, ragavau tiek lavazza, tiek jakobs abi skani…
Aš irgi geriu latte, iš aparato pasidarau silpnesnę dar, nei kiti geria. Stengiuosi irgi pirmoj dienos pusej. Man aroma gold irgi nepatiko, labai karti, aštraus skonio.
O mano lelius šiandien apsivėmė ir ne kartą... Įtariu, kad nuo persiko, nes vakarienei gavo avižų košę, kurią jau buvo ragavęs, su garintu persiku, kurį pirmą kartą gavo... Matyt skranduką sudirgino rūgštis, nes rūgštokas pakankamai buvo... Taip gaila mažiuko ir baisu, kad nebūtų kažkas rimčiau... Dabar ant stebėjimo ir jei kas teks vykt į priėmimą... Panašu, kad naktis be miego bus, nes stebėsiu vaikiuką... Gal kas kokių patarimų iš patirties turit, ką daryt reikėtų, kai toks mažiukas vemia? 😔
Jappycat parašė:
O mano lelius šiandien apsivėmė ir ne kartą... Įtariu, kad nuo persiko, nes vakarienei gavo avižų košę, kurią jau buvo ragavęs, su garintu persiku, kurį pirmą kartą…
Matyt, kad persikas bus kaltas jei rūgštus. Užrūgštinot visą košę su juo tuomet 🤔
Netikiu, kad vems išvien, jei tai nuo maisto. Pasišalino greičiausiai daugiau mažiau tas kiekis. Duokit skysčių ir tiek.
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai